News-Piper

ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ U2...

«Έλληνες θα τα καταφέρετε γιατί έχετε μυαλό και καρδιά», είπε ο Μπόνο ανοίγοντας την ανεπανάληπτη συναυλία των U2 στην Αθήνα, όπου το κοινό ...


«Έλληνες θα τα καταφέρετε γιατί έχετε μυαλό και καρδιά», είπε ο Μπόνο ανοίγοντας την ανεπανάληπτη συναυλία των U2 στην Αθήνα, όπου το κοινό έζησε μια εμπειρία δίχως προηγούμενο!

Ο Μπόνο και οι φίλοι του προσέφεραν μοναδικό θέαμα στους περίπου 80.000 τυχερούς που εξασφάλισαν το «μαγικό χαρτάκι». Παρόντες και αρκετοί επώνυμοι, με το μάτι μας να εντοπίζει -μεταξύ άλλων- τους Σακη Ρουβά, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Φάνη Χαλκιά, Χάρις Αλεξίου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Λάτσιο, Πέτρο Φιλιππίδη και Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Από τις 19:15, ο Aviv Geffen και οι Snow Patrol φρόντισαν να «ανεβάσουν» την θερμοκρασία, ώστε οι U2 να βάλουν «φωτιά» ένα τέταρτο πριν τις 22:00. Τόσο τα τραγούδια των U2, όσο και η ύψους 50 μέτρων εντυπωσιακή σκηνή, εξασφάλισαν ένα υπερθέαμα δίχως προηγούμενο!

Οι θρυλικοί ρόκερς από την Ιρλανδία έκαναν την Αθήνα να ροκάρει, ενώ στα highlights της βραδιάς ήταν η «καληνύχτα» του Μπόνο σε άπταιστα ελληνικά, αλλά και τα πολιτικά του μηνύματα.

Μεταξύ άλλων, ο Μπόνο μίλησε για την οικονομική κρίση και πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στην Ελλάδα, εκφράζοντας την άποψη πως η χώρα μας θα τα καταφέρει. "Και εμείς οι Ιρλανδοί αλλά και εσείς οι Έλληνες μπορεί να μην έχουμε λεφτά, έχουμε όμως καρδιά και μυαλό και αυτά αρκούν για να τα καταφέρουμε ανεξάρτητα από το τι λένε οι αγορές", είπε και το Στάδιο άρχισε να παραλυρεί.

«Είμαστε Έλληνες Θεοί», φώναξε κάποια ο ηγέτης του συγκροτήματος και... αυτοσυστήθηκε ως Μέγας Αλέξανδρος, ενώ αποκάλεσε τον κιθαρίστα Ετζ Οδυσσέα και τον ντράμερ Λάρι Απόλλωνα.
H συναυλία ξεκίνησε με το «Beautiful Day» και έκλεισε με το νέο τραγούδι, «Μoments of Surrender», ενώ το κοινό τους αποθέωσε! Στην διάρκειά της, που ξεπέρασε τις δύο ώρες, οι U2 έπαιξαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, αναγκάζοντας το κοινό να τους αποθεώνει. Συγκινημένη φάνηκε η τετράδα του συγκροτήματος στο τέλος, όταν το κοινό τους αποθέωνε, ενώ νωρίτερα ο Μπόνο θέλησε να απολογηθεί επειδή οι U2 δεν είχαν ξαναέρθει στο παρελθόν στην Αθήνα. "Εμείς φταίμε", είπε από το ξεκίνημα της συναυλίας, υποσχόμενος να αποζημιώσει το κοινό για αυτήν την καθυστέρηση.

Την υπέροχη βραδιά στιγμάτισαν ωστόσο κάποιοι... θερμόαιμοι, που για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκάλεσαν επεισόδια έξω από την θύρα 27. Ένας άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και τραυματιοφορείς του έκαναν τεχνητή αναπνοή, ενώ άνθρωποι που βρίσκονται στο ΟΑΚΑ δήλωσαν πως είχε τις αισθήσεις του.


(STAR)

Follow us


item