News-Piper

Η ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΟΥΣ U2...

Μπορεί πρόσφατα να διαβάσαμε για τον χωρισμό της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τον Θεόφιλο Τζιώτη και στους U2 η τραγουδίστρια να πήγε με την κολλη...


Μπορεί πρόσφατα να διαβάσαμε για τον χωρισμό της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τον Θεόφιλο Τζιώτη και στους U2 η τραγουδίστρια να πήγε με την κολλητή της, ωστόσο, μετά την συναυλία βρέθηκαν στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί; Τυχαίο ή όχι; Μάλλον όχι, αφού αυτόπτες μάρτυρες αποκάλυψαν στο star.gr τους είδαν να φεύγουν με το ίδιο αμάξι!
Οδηγώντας ένα μαύρο τζιπ, η Νατάσσα έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ για να απολαύσει τους θρύλους του ροκ. Δίπλα της ήταν μια καλή της φίλη, ενώ η τραγουδίστρια δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο για τα δημοσιεύματα που την θέλουν φρεσκοχωρισμένη.
Σύμφωνα με το περιοδικό «People» οι τίτλοι τέλους έπεσαν μετά από ένα χρόνο, ενώ η τελευταία φορά που οι φωτογράφοι τους «τσάκωσαν» μαζί ήταν στην Πύλο, στις κοινές τους διακοπές με την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο.
Μετά την συναυλία, πάντως, η Νατάσσα και η φιλενάδα της βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπως είπαν στο star.gr άνθρωποι που τους είδαν.
Περίεργο δεν είναι που πήγαν να συνεχίσουν την διασκέδαση τα κορίτσια, αλλά το ότι στο «έβγα» ήταν μαζί τους και ο Θεόφιλος Τζιώτης!
Μάλιστα, ο νεαρός επιχειρηματίας μιλούσε διαρκώς με την Νατάσσα μέχρι να της φέρουν το μαύρο τζιπ, ενώ επιβιβάστηκε στη θέση του συνοδηγού και η φιλενάδα «μετακόμισε» στο πίσω κάθισμα!
Δεν λέμε, μπορεί η συνάντηση να ήταν τυχαία, αλλά τυχαίο ήταν και το ότι έφυγαν μαζί; Εκτός κι αν η Νατάσσα θέλησε να «πετάξει» πιο κάτω τον Θεόφιλο για χάρη των παλιών καλών στιγμών...

Follow us


item