News-Piper

ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ TOP CHEF...

Ηλίας Μαμαλάκης, Απόστολος Τραστέλης, Χριστόφορος Πέσκιας, Ερβε Προνζατο πρόκειται να είναι οι τέσσερις κριτές του πολυσυζητημένου προγράμμα...



Ηλίας Μαμαλάκης, Απόστολος Τραστέλης, Χριστόφορος Πέσκιας, Ερβε Προνζατο πρόκειται να είναι οι τέσσερις κριτές του πολυσυζητημένου προγράμματος μαγειρικής του Ant1, «Top Chef». Την ένταξη βέβαια του γνωστού σεφ από το Mega στο σόου του Ant1 επισκιάζει η είδηση του χαμού της πολυαγαπημένης του συζύγου που υπήρξε παράλληλα στήριγμα σε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα του.
• Απόστολος Τραστέλης: ιδιοκτήτης πολλών εστιατορίων μεταξύ των οποίων «Σπονδή» και «Χύτρα». Το φετινό φθινόπωρο θα ανοίξει το εστιατόριο στο Μέγαρο Μουσικής.....
• Χριστόφορος Πέσκιας: Γεννημένος στη Κύπρο, το 2009 βραβεύτηκε ως σεφ της χρονιάς από το «Αθηνόραμα» και από τον Ιούνιο του 2008 συνεργάζεται με το περιοδικό «Γαστρονόμος».
• Ερβε Προνζατο: γάλλος σεφ για χρόνια στην « Σπονδή» μέχρι που μετακόμισε στο “SQUIRREL” του DANAI RESORT στην Χαλκιδική, βραβευμένο πολλάκις με χρυσό σκούφο. Είναι συνιδιοκτήτης του Café Bistrot L’ORANGERIE στο πανόραμα Θεσσαλονίκης.


eniemrosi24

Follow us


item