News-Piper

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΣΤΟ JUST THE TWO OF US...

Πόσα τηλεοπτικά καθήκοντα μπορεί να αναλάβει ένα άτομο σε μία σεζόν; Αν κρίνουμε από την περίπτωση της Κατερίνας Στικούδη, μάλλον πολλά. Για...


Πόσα τηλεοπτικά καθήκοντα μπορεί να αναλάβει ένα άτομο σε μία σεζόν; Αν κρίνουμε από την περίπτωση της Κατερίνας Στικούδη, μάλλον πολλά.

Για ακόμη μία φορά, η Κατερίνα θα παρουσιάζει (για 3η χρονιά) το «Mega Star», θα συνεχίσει να παίζει μουσική ως DJ σε όλη την Ελλάδα και σύντομα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του πρώτου προσωπικού της δίσκου που αναμένεται να την εντάξει πιο «βαθιά» στο χώρο του τραγουδιού.

Παράλληλα, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τη δούμε και σε ρόλο ηθοποιού (άλλωστε, από μικρή, όπως έχει δηλώσει της άρεσε να ψυχαγωγεί τους γύρω της και να τους κάνει να γελάνε), ενώ τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα ενταχθούν στη νέα φιλόδοξη παραγωγή του MEGA, το «Just the two of us», το οποίο θα παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν επίσης ακουστεί ότι θα συμμετάσχουν στο σόου είναι και αυτά της Ελένης Φουρέιρα, της Καίτης Γαρμπή, του Γιάννη Σπαλιάρα, του Παναγιώτη Πετράκη και του Γιώργου Παπαδόπουλου.


(yupi)

Follow us


item