News-Piper

ΤΟ BACHELOR PARTY ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ....

Το star. gr σας παρουσιάζει αποκλειστικά το μπάτσελορ πάρτι του Νικόλαου. Μπορεί οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες να κατέγραψαν τις εικόνε...


Το star. gr σας παρουσιάζει αποκλειστικά το μπάτσελορ πάρτι του Νικόλαου.

Μπορεί οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες να κατέγραψαν τις εικόνες από το μπάτσελορ της Τατιάνας στις Σπέτσες και πολλοί πίστευαν ότι ο Νικόλαος απέφυγε να κάνει το δικό του πάρτι με τους φίλους του, το star.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από το μπάτσελορ πάρτι του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αλλά και το σπίτι στο οποίο έμενε.

Γιατί και ο Νικόλαος έκανε το δικό του μπάτσελορ με τους κολλητούς του φίλους, μόνο που αυτό δεν έγινε στις Σπέτσες, αλλά λίγες ημέρες πριν από το γάμο, στην πανέμορφη Τζια, στο συγκρότημα πολυτελέστατων κατοικιών Οrkos Village.

Η επιλογή δεν έγινε τυχαία καθώς ο κατασκευαστής των κατοικιών είναι ο στενός του φίλος, Νίκος Σκλατινιώτης.

Εκεί μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, οπού κάνεις δε μπορούσε να τους ενοχλήσει, ο Νικόλαος και οι φίλοι του πέρασαν ένα τριήμερο ξεκούρασης αλλά και πολύ γέλιου. Στην παρέα φυσικά ήταν και ο αδελφός του Νικόλαου, Παύλος.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το star.gr βλέπετε τον Νικόλαο σε χαλαρές στιγμές με την παρέα του. Όλοι φίλοι του από το σχολείο.

Ο Νικόλαος και ο Παύλος έφτασαν στη Τζια με σκάφος και με το αυτοκίνητο του στενού του φίλου, κατευθύνθηκαν στον Ορκό. Σε μια ήσυχη τοποθεσία, στο σπίτι του συγκροτήματος Οrkos Village, που φιλοξένησε την παρέα, χτισμένο πάνω στη θάλασσα , τους περίμεναν ο κουμπάρος και στενός φίλος του Νικόλαου ο επίσης νιόπαντρος Νάσος Θανόπουλος, ο Mιχάλης Τζιτζικώστας, ο Σίμος Βασίλης, o Πέτρος Ταγκαλάκης, o Νάστος Λεωνίδας και ο Γιάννης Γεωργιάδης.

Το πρώτο βράδυ κύλησε ήσυχα, με την ανδροπαρέα να απολαμβάνει την ηρεμία και την ενέργεια του τοπίου.

Νωρίς το πρωί και οι 8 κατέβηκαν στην παραλία και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, έπαιξαν ρακέτες και βόλεϊ. Αργά το απόγευμα κατέβηκαν στο Βουρκάρι της Τζια και δείπνησαν σε γνωστή ταβέρνα απολαμβάνοντας αστακομακαρονάδα και εκλεκτούς μεζέδες.

Φυσικά ο Νικόλαος αλλά και ο Νάσος, ο οποίος παντρεύτηκε στις 15 Ιουλίου, ήταν οι αποδέκτες των πειραγμάτων της παρέας.

Όπως βλέπετε μάλιστα είχαν τυπώσει και μπλουζάκια για την περίσταση. «The Groom’ s men» για τους φίλους και «The Groom.» για τους γαμπρούς.

Η παρέα διασκέδασε σε κλαμπ του νησιού με τον Νικόλαο και τον Παύλο σε μεγάλα κέφια. Οι παραγγελίες για τραγούδια έδιναν και έπαιρναν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το πάρτι συνεχίστηκε στο σπίτι, με τραγούδια, χορούς αλλά και ιστορίες από τα σχολικά τους χρόνια.

Το μπάτσελορ του Νικόλαου κράτησε 3 ημέρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Τατιάνα δεν ανησύχησε λεπτό για την απουσία του από δίπλα της. Άλλωστε τόσο τον Νάσο Θανόπουλο όσο και τους υπόλοιπους της παρέας, τους γνωρίζει καλά και έχουν γίνει και δικοί της φίλοι. «Θέλω να περάσει καλά και να διασκεδάσει με τους φίλους του» εκμυστηρεύτηκε σε δικό της άνθρωπο, ενώ το ίδιο Σαββατοκύριακο βρήκε για λίγο την ευκαιρία να χαλαρώσει και η ίδια συντροφιά με τις φίλες της, ανάμεσα τους και η σύζυγος του Νάσου Θανόπουλου, Νάσια Παναγιωτάκη.

Ο Παύλος, ο πρωτότοκος γιός του Κωνσταντίνου πάντως ήταν εκείνος που πείραζε περισσότερο τον Νικόλαο και δεν σταμάτησε να απαθανατίζει τις στιγμές της ανδροπαρέας.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο μπάτσελορ πήγαν στο γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας στις Σπέτσες και μάλιστα όπως λένε δεν έχουν δει το φίλο τους ποτέ πιο ευτυχισμένο, ενώ δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο συγκρότημα στη Tζία, το Orkos Village, να επισκεφθούν και πάλι ο Νικόλαος αυτή τη φορά μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Follow us


item