News-Piper

NOK AOYT O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ...

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον εκ των αρχηγών της Φενέρμπαχτσε, που χάνει το σημερινό (19/8) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το επιβεβαιώνει ...


Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον εκ των αρχηγών της Φενέρμπαχτσε, που χάνει το σημερινό (19/8) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το επιβεβαιώνει και η "Fanatik".
Ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ήρθε να ανατρέψει τα πλάνα του τεχνικού της Φενέρμπαχτσε, Αϊκούτ Κοτσαμάν, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το "goal.com", το οποίο επικαλείται ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού "Ntvspor", ο εκ των αρχηγών της τουρκικής ομάδας, Εμρέ Μπελόζογλου, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χάσει το βραδινό παιχνίδι της Τούμπας.

Ο διεθνής Τούρκος αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας της τουρκικής Σούπερ Λιγκ, κόντρα στην Αντάλιασπορ, αλλά όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας θεώρησαν ότι δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό. Το πρωί της Πέμπτης (19/9), όμως, στο "χαλάρωμα" της Φενέρμπαχτσε, ο ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί κόντρα στο "Δικέφαλο". Τη θέση του στη μεσαία γραμμή της τουρκικής ομάδας θα πάρει πιθανότατα ο Σελτσούκ.


(olapaok)

Follow us


item