News-Piper

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ MEGA ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...

Σήμερα θα ασχοληθώ με το φετινό πρόγραμμα του mega το οποίο είναι και πολλά υποσχόμενο. Στις 21:00-21:45 θα παίζει η πετυχημένη "Ζωή τη...



Σήμερα θα ασχοληθώ με το φετινό πρόγραμμα του mega το οποίο είναι και πολλά υποσχόμενο. Στις 21:00-21:45 θα παίζει η πετυχημένη "Ζωή της άλλης" πιστεύω πως θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της και φέτος.
Με ξάφνιασε μπορώ να πω το γεγονός πώς το τηλεπαιχνίδι με τον Γρήγορη Αρναούτογλου θα παίζει καθημερινά έτσι στις 21:45-22:15 το mega θα παίζει το " Million pound drop"με τον Γρηγόρη.
Τα λίγα σίριαλ που θα έχει φέτος το mega προτίμησε να τα προβάλει στις 22:15-23:15 φυσικά ξεχωρίζω μονό το νησί το οποίο και θα προσπαθήσω να δω.
Και το καθημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το πολυσυζητημένο"Μaster cef" το οπίο θα προβάλλεται στις 23:15-00:15 δηλαδή απέναντι από το "ράδιο αρβύλα" ενδιαφέρουσα πολύ αυτή η ζώνη,το mega ποντάρει πολλά στην Ευγενία Μανωλίδου παρουσιάστρια του "master cef" πιστεύω πως θα έχει μια καλή πορεία το ριάλιτι αυτό.Τώρα όμως αναμένουμε να δούμε και το πρόγραμμα του αιώνιου αντίπαλου Ant1!!

(tvnea.blogspot.com)

Follow us


item