News-Piper

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΟΥΝ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΤΕΟ...

Πάλι μπαγκάζια ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη, που θα πετάξει σύντομα για μέρη εξωτικά και… διακοπές ονειρεμένες. Η παρουσιάστρια, που βρέθηκε π...


Πάλι μπαγκάζια ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη, που θα πετάξει σύντομα για μέρη εξωτικά και… διακοπές ονειρεμένες.

Η παρουσιάστρια, που βρέθηκε πριν λίγες μέρες με τα παιδιά της στην Κυλλήνη, νωρίτερα στην Ζάκυνθο και που... γενικώς πέρασε ένα διάστημα «τιμώντας» δεόντως τα ελληνικά νησιά, θα βρεθεί για λίγες μέρες στο εξωτερικό –και φυσικά όχι μόνη!

Μετά το δύσκολο διάστημα που πέρασαν η ίδια και ο Ματέο Παντζόπουλος, αποφάσισαν να αποδράσουν για λίγο από την Ελλάδα, αφήνοντας πίσω τα αδιάκριτα βλέμματα που καταγράφουν κάθε τους κίνηση.

Έτσι, θα πετάξουν για νησί της νοτιοανατολικής Ασίας τις επόμενες μέρες.

Οι δυο τους θα ταξιδέψουν ως το Ντουμπάι με… διαφορετικές πτήσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», και από εκεί θα φύγουν για το εξωτικό νησί που έχουν επιλέξει.

Πριν από αυτό η Ελένη πέρασε ένα καλοκαίρι χαλάρωσης, άλλοτε με τα παιδιά της άλλοτε με τον Ματέο και άλλοτε με φίλους, ενώ επιδόθηκε σε σπορ, κυρίως τένις και ιππασία.

Ο Ματέο από την άλλη πέρασε (εκτός από τις μέρες που ήταν με την Ελένη) μοναχικές διακοπές στην Άνδρο παρέα με τον αγαπημένο του σκύλο, ένα γλυκύτατο λαμπραντόρ. Εκεί τον επισκέφτηκαν και τα ανίψια του, που τους έχει αδυναμία, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έπαιρνε το φουσκωτό και χανόταν για ώρες στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.


(star)

Follow us


item