News-Piper

ΟΙ "ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ" ΓΙΝΟΝΑΙ ΤΑΙΝΙΑ....

Είναι γεγονός! «Ακάλυπτος» και «Τίγρης» επανέρχονται, αυτή τη φορά μέσω του κινηματογράφου, χωρίς όμως Καφετζόπουλο και Παρτσαλάκη. Η θρυλικ...


Είναι γεγονός! «Ακάλυπτος» και «Τίγρης» επανέρχονται, αυτή τη φορά μέσω του κινηματογράφου, χωρίς όμως Καφετζόπουλο και Παρτσαλάκη. Η θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη μετά από πρωτοβουλία του γνωστού σκηνοθέτη και παραγωγού Στράτου Μαρκίδη.

Η απόφαση πάρθηκε πριν από δύο μήνες, μετά το «ΟΚ» που έδωσε ο Λευτέρης Καπώνης στον Στράτο Μαρκίδη. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στα μέσα Οκτωβρίου αφού αυτές τις μέρες ξεκινάει να μοντάρεται η νέα ταινία του Μαρκίδη που θα βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο. Δεδομένο είναι ότι οι Αντώνης Καφετζόπουλος και Γιώργος Παρτσαλάκης δεν θα επιστρέψουν ως δίδυμο. Δεν τους έχει γίνει πρόταση και η σκέψη του σκηνοθέτη είναι να βρει δύο πρόσωπα δημοφιλή στο κοινό προκειμένου να κάνει μια διαφορετική προσέγγιση στη φιλία «Ακάλυπτου»-Καφετζόπουλου και «Τίγρη»-Παρτσαλάκη, που σφράγισε την ιδιωτική τηλεόραση απογειώνοντας την τηλεθέαση (πολλές φορές ξεπερνούσε το 40%).

Το κάστινγκ θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου και θα θυμίζει τις γνώριμες σε όλους μας ιστορίες καθημερινής... παράνοιας που ζούσε το δίδυμο «Τίγρη» - «Ακάλυπτου», αλλά θα περνάει έντονα τα στοιχεία της οικονομικής κρίσης αφού προσαρμόζεται στα τωρινά δεδομένα. Οι δύο φίλοι -εννοείται-, άσχετα από τις οικογένειές τους, θα κάνουν και τα... παράνομα ραντεβουδάκια τους. Ο Στράτος Μαρκίδης επιβεβαιώνει την είδηση στην «Espresso»: «Είναι νωρίς ακόμη, αλλά πράγματι σε λίγες εβδομάδες θα μπω στη διαδικασία να βλέπω ηθοποιούς προκειμένου να οριστικοποιηθεί το καστ και να ξεκινήσουμε γυρίσματα για τους “Παντρεμένους”. Μια σειρά που αγάπησε το κοινό και έτσι όπως θα αποτυπωθεί κινηματογραφικά, θα χαμογελάσει και θα περάσει ευχάριστα σαν μια κωμική ταινία».

(espresso)

Follow us


item