News-Piper

Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΡΟΣΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ...

Μπορεί πρόσφατα να τραυματίστηκε, αλλά τώρα ανάρρωσε και ήρθε να ξεφαντώσει στη Μύκονο! Ο λόγος για τον «άσο της ασφάλτου» και κορυφαίο στου...


Μπορεί πρόσφατα να τραυματίστηκε, αλλά τώρα ανάρρωσε και ήρθε να ξεφαντώσει στη Μύκονο! Ο λόγος για τον «άσο της ασφάλτου» και κορυφαίο στους αγώνες μοτοσικλέτας Βαλεντίνο Ρόσι. Ο διάσημος πρωταθλητής ή «γιατρός», όπως τον αποκαλούν οι ειδικοί των αγώνων και fans των moto sports, πήγε στο ασπρονήσι για να κάνει dolce vita και ξεφαντώνει κάθε βράδυ μέχρι το χάραμα. Και όταν λέμε χάραμα, κυριολεκτούμε, αφού, όπως μας λένε καλά πληροφορημένες πηγές μας, τον είδαν προχθές μετά τις δύο τα ξημερώματα να εισέρχεται στο «Cαvo Paradiso» με την παρέα του. Εκεί το ξενύχτι κρατάει μέχρι το πρωί και ο bon viveur Βαλεντίνο προτίμησε να πάει στο τσακίρ κέφι. Μάλιστα μαζί του ήταν και αιθέριες συμπατριώτισσές του.

Ο «μαχητής του δρόμου», εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι, ως γνωστόν, καρδιοκατακτητής. Καθότι δε και πλούσιος (σύμφωνα με το περιοδικό «Sports Illustrated», ο Ρόσι είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο, με αμοιβή 34 εκατομμύρια δολάρια το 2007), διαθέτει το τέλειο «πακέτο». Ο 31χρονος σήμερα Ρόσι προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρεί κρυφή την προσωπική του ζωή, αλλά στη Μύκονο δεν τα κατάφερε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Ιταλού πρωταθλητή έχει εμπλακεί και με οικονομικά σκάνδαλα. Το 2007 έγινε γνωστό ότι η ιταλική οικονομική αστυνομία διεξήγαγε έρευνα εναντίον του Ρόσι για φοροδιαφυγή ύψους 112 εκατομμυρίων ευρώ, για το διάστημα από το 2000 ώς το 2004. Τον Φεβρουάριο του 2008 ο Ρόσι ανακοίνωσε ότι είχε συμφωνήσει με τις ιταλικές οικονομικές υπηρεσίες. Κατέβαλε 35 εκατομμύρια ευρώ και η υπόθεση έκλεισε. Ετσι πλέον απολαμβάνει την καλή ζωή χωρίς έγνοιες.

(espresso)

Follow us


item