News-Piper

Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...

Υπό τους ήχους της καμπάνας αλλά και τις κόρνες από τα σκάφη που βρίσκονταν τριγύρω, το νεόνυμφο ζεύγος του Νικόλαου και της Τατιάνας αποχώρ...


Υπό τους ήχους της καμπάνας αλλά και τις κόρνες από τα σκάφη που βρίσκονταν τριγύρω, το νεόνυμφο ζεύγος του Νικόλαου και της Τατιάνας αποχώρησε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ από την εκκλησία του μητροπολιτικού ναού του Αγίου Νικολάου και πάλι πάνω σε άμαξα. Λίγα λεπτά πιο πριν το ζεύγος είχε ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης ενώπιων των ιερέων, των έξι κουμπάρων (τριών από κάθε πλευρά) αλλά και του πλήθους των υψηλών προσκεκλημένων.

Αμέσως μετά την έξοδό τους από την εκκλησία και την εμφάνιση στο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο έξω από το ναό, το ζευγάρι έδωσε ένα παθιασμένο φιλί, προς τέρψιν των δεκάδων φωτογράφων από όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν ένα τέτοιο κλικ. Τα φλας έκαναν τη νύχτα μέρα. Το νιόπαντρο ζευγάρι, συγκινημένο και με ζωγραφισμένη την ευτυχία στα πρόσωπά του, επιβιβάστηκε στην ίδια άμαξα που έφερε τη νύφη για να μεταφερθούν στο κτήμα όπου θα ακολουθήσει η λαμπερή δεξίωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η μεταφορά, πάντως, ήταν λιγάκι... περιπετειώδης. Το άλογο δεν άντεξε από τον θόρυβο, τις καμπάνες, τις κόρνες αλλά και τα δεκάδες φλας και εμφανίστηκε εξαιρετικά ανήσυχο την ώρα που το νεόνυμφο ζεύγος επιβιβάζονταν στην άμαξα για να φύγει. Δεν υπήρξε πάντως κανένα... ατύχημα.


(star)

Follow us


item