News-Piper

ΟΤΑΝ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΤΡΙΝΙ...

Στο εστιατόριο που διατηρεί ο Έκτορας Μποτρίνι στην Κέρκυρα δείπνησε ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς με την αγαπημένη του και την παρέα...


Στο εστιατόριο που διατηρεί ο Έκτορας Μποτρίνι στην Κέρκυρα δείπνησε ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς με την αγαπημένη του και την παρέα τους.
Λίγο το αεράκι, λίγο η θάλασσα και η κολύμβηση, λίγο ο καυτός ήλιος, ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος για χαρη της αγαπημένης του Ντάρια έχει επισκεφθεί το νησί των Φαιάκων, πείνασε και αφού έπιασε στεριά αποφάσισε να δειπνήσει με την Ντάρια και τη συντρόφια των φίλων τους.
Και -ως εκ θαύματος- πέσανε πάνω σε ποιόν νομίζετε; Στον «εφιάλτη της κουζίνας», Έκτορα Μποτρίνι!
Ολόκληρος συναγερμός σήμανε στην κουζίνα του Μποτρίνι! Όχι ότι ο Έκτορας τους έβαλε να μαγειρέψουν με σκοπό να τους στολίσει μερικά… γαλλικά στο τέλος αλλά ο σεφ και οι βοηθοί του κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό!
Συμφώνα με αποκλειστικές πληροφορίες πάντως τα πάντα κύλησαν ήρεμα .... Το εστιατόριο ήταν κλεισμένο μόνο για το Ρώσο μεγιστάνα, την αγαπημένη του και την παρέα τους και όλα κύλησαν κατ’ ευχήν.
Τα εδέσματα ηταν νοστιμότατα και η παρέα του Ρώσου μεγιστάνα έδειξε να τα τιμάει δεόντως…
Αργά το βράδυ ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και η παρέα του αναχώρησαν από το μαγαζί με τις καλύτερες εντυπώσεις από την ελληνική κουζίνα!


(star)

Follow us


item