News-Piper

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

Στο ένα νησί τον αφήνουν, στο άλλο τον βρίσκουν τον πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου, που από την Κρήτη «πετάχτηκε» στην Ικαρία, από εκεί τον «πετ...



Στο ένα νησί τον αφήνουν, στο άλλο τον βρίσκουν τον πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου, που από την Κρήτη «πετάχτηκε» στην Ικαρία, από εκεί τον «πετύχαμε» σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Κηφισιά και μετά… Πάρο!

Οι διακοπές του πρωθυπουργού ξεκίνησαν από τον Αγ. Νικόλαο της Κρήτης, όπου βρέθηκε εκεί για ένα 24ωρο την Παρασκευή 30 Ιουλίου. Την επόμενη μέρα πέταξε για Ικαρία, όπου και παρέμεινε μέχρι την Τετάρτη.

Το νησί έμεινε έκπληκτο από την είδηση, αφού ο κ. Παπανδρέου έκλεισε δωμάτιο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και ειδοποίησε μόνο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προκειμένου να περάσει όσο ήταν εφικτό απαρατήρητος.

Και ενώ οι φήμες ότι επόμενος προορισμός του πρωθυπουργού ήταν η Πάτμος, αυτός εμφανίστηκε σε γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Κηφισιά, όπου ντυμένος casual και αρκετά μαυρισμένος, ψώνισε ένα i- pod για τις διακοπές του!!!

Την επόμενη ακριβώς ταξίδεψε αεροπορικώς με την σύζυγο του για Πάρο, όπου θα περάσει και το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του.

Ντυμένος απλά με ένα μαύρο μπλουζάκι, εκρού παντελόνι και σακίδιο στην πλάτη συνομίλησε για λίγα λεπτά με τοπικούς φορείς, όπως και η σύζυγός του Άντα, η οποία επέλεξε για το ταξίδι της ένα μαύρο φόρεμα με λουλούδια, όπως θα δείτε και στις photos από την εφημερίδα «Αποκαλύψεις».

Το πρωθυπουργικό ζεύγος, το οποίο μαζί με τοπικούς φορείς υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης, κατευθύνθηκε προς το πολυτελές συγκρότημα που διέμεινε.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο κ. Παπανδρέου άδραξε την ευκαιρία να κολυμπήσει στα καταγάλανα νερά του νησιού χωρίς την γυναίκα του όμως!

Ο ίδιος κατέβηκε στην «ιδιωτική» παραλία του ξενοδοχείου στις 16:30 και υπό το άγρυπνο βλέμμα των ανδρών της Ασφάλειας του έκανε το μπάνιο του.

Η σύζυγος του κατέβηκε για μπάνιο τέσσερις ώρες αργότερα, φορώντας ένα ασπρόμαυρο πουά μαγιό και την πετσέτα της.

Όσον αφορά το μενού των διακοπών του πρωθυπουργικού ζεύγους αποτελείται κυρίως από ψαρικά, χόρτα, σαλάτες και ελάχιστα τηγανητά!



(Star)

Follow us


item