News-Piper

ΒΑΝΔΗ-ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ....

Τα έδωσαν όλα και αποθεώθηκαν. Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου βούλιαξαν τη Σύμη με την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία τους, ανοίγοντας με το...


Τα έδωσαν όλα και αποθεώθηκαν. Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου βούλιαξαν τη Σύμη με την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία τους, ανοίγοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ετήσιο φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός στο νησί. Οι δύο τραγουδίστριες εκτόξευσαν στα ύψη το κέφι και γνώρισαν την αποθέωση από τους κατοίκους του ακριτικού νησιού, οι οποίοι είχαν κατακλύσει από πολύ νωρίς όχι μόνο τον συναυλιακό χώρο, αλλά και τα γύρω μαγαζιά. Βανδή και Κοκκίνου ερμήνευσαν με μοναδικό στιλ όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους δίνοντας άλλη διάσταση στη νύχτα με πανσέληνο, ενώ ξεχώρισαν -εκτός από την ερμηνεία τους- και για τη σέξι εμφάνισή τους. Οι δύο τραγουδίστριες δήλωσαν μαγεμένες από τις ομορφιές του ακριτικού νησιού και υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν για διακοπές.
«Ολα ήταν φανταστικά» τόνισε χαρακτηριστικά η Ελλη Κοκκίνου, που μίλησε και για τη συνεργασία της με τη Βανδή, την οποία χαρακτήρισε «άψογη». Με τα καλύτερα λόγια για την Κοκκίνου μίλησε και η Δέσποινα Βανδή, κάνοντας λόγο για δίδυμο-δυναμίτη πάνω στη σκηνή.

(Espresso)

Follow us


item