News-Piper

ΚΑΡΒΕΛΑΣ-ΨΙΝΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ???

Βόμβα μεγατόνων έτοιμη να «εκραγεί» την επόμενη σεζόν στην TV! Καρβέλας - Ψινάκης μαζί! Τα έχουν βρει μεταξύ τους, το concept είναι έτοιμο κ...


Βόμβα μεγατόνων έτοιμη να «εκραγεί» την επόμενη σεζόν στην TV! Καρβέλας - Ψινάκης μαζί! Τα έχουν βρει μεταξύ τους, το concept είναι έτοιμο και ήδη βρίσκονται στο στάδιο διαπραγματεύσεων με μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Πρόκειται για βραδινή εκπομπή, σε ζώνη χωρίς απαγορευτική σήμανση και αυτό τα λέει όλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», «πολιορκούνται» στενά από μεγάλο κανάλι προκειμένου να πουν το «ναι» και να υπογράψουν έναντι διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, φυσικά. Εξάλλου, και οι δύο είναι Νο 1 στον τομέα τους.

Το concept του show που τους έχει προταθεί είναι βραδινό, σατιρικό. Θα έχουν, δηλαδή, ελεύθερο πεδίο για να σχολιάζουν και να καυτηριάζουν -ο μεν Καρβέλας με τις αιχμηρές ατάκες του, ο δε Ψινάκης με το βιτριολικό χιούμορ του- την πολιτική, κοινωνικοοικονομική και φυσικά τηλεοπτική και καλλιτεχνική επικαιρότητα και τους πρωταγωνιστές της. Αλλωστε, είναι και καλοί φίλοι (από τους πρώτους πήγε ο Ηλίας Ψινάκης στον γάμο του Νίκου Καρβέλα με την Αννίτα Πάνια) και η «χημεία» τους μοναδική!

Ωστόσο, Ψινάκης και Καρβέλας δεν είναι από τους ανθρώπους που ρισκάρουν εύκολα. Θέλουν να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις και τα στάνταρ προκειμένου να γίνουν οικοδεσπότες ενός φιλόδοξου τηλεοπτικού show. Ο,τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα έχει στεφθεί με επιτυχία, οπότε, αν τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς εκείνοι θέλουν, δεν θα προχωρήσουν. Προς το παρόν δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους. Είναι πάγια τακτική τους -αν κάτι δεν οριστικοποιηθεί- να μη μιλούν.

Σε ό,τι αφορά τον Ηλία Ψινάκη, είναι η «ψυχή» του talent show του ANT1 «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», στο οποίο εκτελεί χρέη κριτή. Ατάκες-φωτιά και χιούμορ που τσακίζει κόκαλα αποτελούν τα μεγαλύτερα ατού του και «πουλάνε». Θα σκεφτεί πάρα πολύ καλά το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Εκτός από το να αναλάβει show με τον Καρβέλα, του έχουν προτείνει συμμετοχή στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, αλλά και σε εκπομπή με φάρσες...



(Espresso)

Follow us


item