News-Piper

Ο ΜΙΛΤΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ REALITY ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ....

Την Τετάρτη 5 Μάιου θα μεταδοθεί το 1ο επεισόδιο των ζωντανών σόου του Κυπριακού ριάλιτι "Πρόβα Γάμου" από το Mega. Μετά την επεισ...


Την Τετάρτη 5 Μάιου θα μεταδοθεί το 1ο επεισόδιο των ζωντανών σόου του Κυπριακού ριάλιτι "Πρόβα Γάμου" από το Mega. Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της γνωστής Αστρολόγου Άντζυ Λουπέσκου, το κανάλι αποφάσισε όπως την θέση του τρίτου κριτή θα έχει κάποιο πρόσωπο έκπληξη ως guest.
Για την παρουσίαση των ζωντανών σόου κλήθηκε βοήθεια εξ' Ελλάδος με τον Μίλτο Μακρίδη να αναλαμβάνει τα ηνία της παρουσίασης.
Η διεύθυνση του Μέγκα Κύπρου επιστράτευσε ένα από τα καλύτερα χαρτιά της Ελλάδας για να αναλάβει την σκηνοθεσία του Πρόβα Γάμου. Πρόκειται για τον Γιάννη Μαράκη, σκηνοθέτη του Fatus Olus, της Εκδίκησης της Ξανθιάς, του Πιο Πολύ την Κυριακή και άλλων επιτυχημένων σειρών και εκπομπών.
Η μετάδοση των ζωντανών σόου του "Πρόβα Γάμου" θα πραγματοποιείται από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Κρατική Έκθεση όπου στήθηκαν τα σκηνικά. Ο σχεδιασμός του σκηνικού έγινε στην Αθήνα, ενώ το στήσιμο και την διεκπεραίωση ανέλαβε εταιρεία στην Κύπρο.
Δέκα ζευγάρια που πέρασαν στα ζωντανά σόου θα διαγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο, ένα πακέτο γάμου αξίας 35 000 Ευρώ.
Οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να περάσουν από διάφορες δοκιμασίες , γεμάτες εκπλήξεις και απρόοπτα σε ένα εβδομαδιαίο live show που θα μεταδίδεται από το MEGA. Tα ζευγάρια που θα φθάσουν στον τελικό θα επιλεγούν αποκλειστικά από το τηλεοπτικό κοινό μέσω τηλεψηφοφορίας.


(tvsoup)

Follow us


item