News-Piper

Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ....

Ένα ιδιαίτερα κολακευτικό δημοσίευμα για την απόδοση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, στη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής U-23 της Πορτογαλίας με την ...


Ένα ιδιαίτερα κολακευτικό δημοσίευμα για την απόδοση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, στη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής U-23 της Πορτογαλίας με την Ουαλία, φιλοξένησε στις σελίδες της η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo.
Σύμφωνα με τον συντάκτη, ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να τιμωρηθεί με πρόστιμο… για όριο ταχύτητας, ενώ γίνεται αναφορά και στην παρουσία του Κάρλος Κεϊρόζ στο γήπεδο, ο οποίος τον είδε και του άρεσε η αγωνιστική του εικόνα.
Το όνομά του, εξάλλου, βρίσκεται κάτω από τον τίτλο "αστέρι" της εφημερίδας, αφού ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του με την απόδοσή του.
«Η ταχύτητά του αξίζει ακόμα και πρόστιμο για παραβίαση ταχύτητας!. Ο Βιεϊρίνια , που άρχισε την καριέρα του στην Πόρτο, με την υπερβολική του ταχύτητα άφησε πολύ πίσω τους αμυντικούς της Ουαλίας», αναφέρει αρχικά το ρεπορτάζ και συνεχίζει:
«Ο νεαρός είναι σε εκπληκτική φόρμα και οι καημένοι οι Ουαλοί τον ένιωσαν καλά στο πετσί τους μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αγωνιζόμενος από τα δεξιά, δημιούργησε αμέτρητες ευκαιρίες και δύο από τις ασίστ του μετατράπηκαν σε γκολ. Ο Κεϊρός από τον πάγκο, τον είδε και του άρεσε». (dikefalos)

Follow us


item