News-Piper

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΑΝΤΥ ΚΟΥΤΣΟΣΤΑΜΑΤΗ....

Μετά από δέκα μήνες σχέσης η Σάντυ Κουτσοσταμά­τη και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης παραμένουν αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι. Αν και η νεαρή ψυχ...


Μετά από δέκα μήνες σχέσης η Σάντυ Κουτσοσταμά­τη και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης παραμένουν αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι. Αν και η νεαρή ψυχολόγος έχει κάθε εβδομάδα τηλεοπτικές υπο­χρεώσεις στην Αθήνα, στην εκπομπή 10 με 1 μαζί, προσπαθεί να παραμένει όσο το δυνατόν λιγότερο μακριά από τη Θεσσαλονίκη και τον αγαπημένο της.
«Η Σάντυ ταξιδεύει κάθε Τρίτη νωρίς το πρωί για Αθήνα, όπου παραμένει λιγότερο από 24 ώρες, ενώ ο Δημήτρης τη συνοδεύει κάθε φορά μέχρι το αεροδρόμιο Μακεδονία. Δεν κρύβουν από κανέναν τον έρωτά τους, και η Σάντυ για πρώτη φορά δεν φοβάται να εκδηλώσει δημόσια ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή» λέει φίλος του ζευγαριού.
«Αν και ακόμη δεν έχουν συμπληρώσει έναν χρόνο σχέσης, ήδη σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον. Ο γάμος τους θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, ωστό­σο δεν έχουν ορίσει ακόμη ημερομηνία ή τουλάχιστον δεν την έχουν αποκαλύψει στους δικούς τους ανθρώπους» επισήμανε η ίδια πηγή.
Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Follow us


item