News-Piper

Η ΖΕΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΣΥΖΗΤΗΣΗ!!!!

Η Ζέτα Μακρυπούλια όχι μόνο χορεύει με τα αστέρια αλλά και έχει πάρει πολύ τα πάνω της όσον αφορά στα επαγγελματικά της εδώ και καιρό... Ύστ...


Η Ζέτα Μακρυπούλια όχι μόνο χορεύει με τα αστέρια αλλά και έχει πάρει πολύ τα πάνω της όσον αφορά στα επαγγελματικά της εδώ και καιρό...

Ύστερα από την πετυχημένη παρουσίαση του παιδικού χορευτικού σόου «Baby dance», θα παρουσιάσει το πολυδιαφημιζόμενο σόου του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars» και σύμφωνα με πληροφορίες ίσως να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς «4» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Σύντομα θα πρωταγωνιστήσει και σε ένα αυτοτελές επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, «Ο πόλεμος των άστρων», δίπλα στον Θοδωρή Αθερίδη.

Η Μάγδα Παπαγιάννη μάλιστα γράφει στον «Ελεύθερος Τύπος»: «Σε τριπλό ταμπλό θα μπορούσε να πει κανείς ότι παίζει η Ζέτα Μακρυπούλια αυτή την περίοδο που, όπως όλα δείχνουν, έχει ζήτηση».

Όσον αφορά το «Dancing with the stars» οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν κανένα όνομα από τους διάσημους Έλληνες που θα πάρουν μέρος μετατρέποντας έτσι την αποκάλυψη των συμμετεχόντων σε μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας.
(noumerologio)

Follow us


item