News-Piper

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1...

Πολύ καλή η πρεμιέρα του Σπύρου Σούλη στον ΑΝΤ1! Αρχικά, παρατηρήσαμε οτι το στοιχείο ριάλιτι ήταν προσεγμένο και περιορισμένο καθώς δεν είχ...


Πολύ καλή η πρεμιέρα του Σπύρου Σούλη στον ΑΝΤ1! Αρχικά, παρατηρήσαμε οτι το στοιχείο ριάλιτι ήταν προσεγμένο και περιορισμένο καθώς δεν είχαμε τόση "κλάψα" και ούτε εκμεταλεύονταν τον πόνο των άλλων για να κάνουν νούμερα όπως σε άλλα ρεάλιτι στην Ελλάδα ίδιου τύπου. Επίσης, θα πρέπει να παραδεχτούμε οτι η παραγωγή έκανε πολύ καλή και επιμελημένη δουλειά στο σπίτι. Το άλλαξε ολοκληρωτικά και το έκανε τόσο αγνώριστο οσο και εύχρηστο. Επιπλέον, φάνηκε οτι στην εκπομή ο Σούλης κράτησε και αυτό που έκανε από πάντα, να δίνει συμβουλές διακόσμησης στους τηλεθεατές. Αυτό όμως που ξεχώρισε στην εκπομπή ήταν βέβαια οτι ο Σούλης έστειλε την οικογένια ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Βενετία!
Απο τα θετικά μπορούμε να συμπεράνουμε οτι η παραγωγή "Με το δεξί" ήταν πανάκριβη και πολύ καλά δουλεμένη.
Παρόλα αυτά, οφείλουμε να ομολογήσουμε οτι τίποτα δεν είναι τέλειο οπότε και η εκπομπή του Σούλη δεν ήταν τέλεια και είχε κάποια αρνητικά. Πρώτον, έκανε ολική αντιγραφή του conept "Extreme Makeover Home Edition" και δεν έκανε καμία αλλαγή πέρα των συμβουλών που έδινε και οτι δεν γκρέμισε ολοκληρωτικά το σπίτι (φανταστείτε άμα έκανε και αυτό πόσο θα πήγαινε το κόστος). Επιπροσθέτως, κάτι που προσωπικά δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν ότι ο Σούλης, για να γκρεμιστεί το σπίτι είτε για να φωνάξει την οικογένεια, φώναζε κάπως περίεργα (δεν θέλω να πω πως γιατί δεν είναι σωστό)
Ολοκληρώνοντας, η εικόνα είναι θετική για την εκπομπή "Με το δεξί". Μακάρι και στις επόμενες εκπομπές να μην διαψευσθώ. (tvnea)

Follow us


item