News-Piper

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ....

Επιστολή διαμαρτυρίας με αφορμή την διαιτησία του Βασίλη Παμπορίδη στον αγώνα με τον Λεβαδειακό συνέταξε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής. ...


Επιστολή διαμαρτυρίας με αφορμή την διαιτησία του Βασίλη Παμπορίδη στον αγώνα με τον Λεβαδειακό συνέταξε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. αναφέρει αναλυτικά:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ αναγκάζεται να προβεί στην σύνταξη αυτής της επιστολής διαμαρτυρίας προς : 1. Την Superleague, 2. Την Ε.Π.Ο., 3. Την Ελληνική Διαιτησία 4. Τα Μ.Μ.Ε, 5. Όσους νομίζουν ότι τους αφορά και να φωνάξει με όλη τη δύναμη της ψυχής του να σεβαστούν επιτέλους την ιστορία του, το όνομά του καθώς και τους σύνθετους αγώνες του.

Για 3η φορά μέσα σ’ ένα χρόνο, με την ίδια αντίπαλη ομάδα, έγιναν τέτοια διαιτητικά όργια που θα τα ζήλευε ακόμη και ο μεγαλύτερος εχθρός του ποδοσφαίρου.

- Επόπτης δίνει πέναλτι σε βάρος μας ενώ ο διαιτητής έλεγε παίζεται

- Διαιτητής επιμένει στη διεξαγωγή του αγώνα μέσα σε λίμνη που για να τρέξει η μπάλα ήθελε βάρκα με κουπιά

- Τέταρτος διαιτητής ακυρώνει πέναλτι που ο κεντρικός διαιτητής έδωσε και από φόβο νέας άλλης παρέμβασης δεν έδωσε και το επόμενο Γιατί όλα αυτά σε βάρος του ΗΡΑΚΛΗ? Σε ποιό άλλο γήπεδο τα είδατε αυτά και ιδιαίτερα το τελευταίο?

- Παρατηρητής σε πρόσφατο αγώνα γράφει ότι άνοιξε η πόρτα του Σταδίου και μπήκαν μέσα 200 φίλαθλοι (με εισιτήριο παρακαλώ). Αλήθεια έκατσε και τους μέτρησε? Όμως 25.000 ευρώ ήταν το πρόστιμο γι΄ αυτόν τον κύριο.

- Την προηγούμενη Κυριακή τιμωρείται παίχτης μας για ασήμαντη ενέργεια και δεν αποβάλλεται αντίπαλος όπως όλοι εσείς παρατηρήσατε πως έπρεπε να αποβληθεί

- Στον ίδιο αγώνα με ειδική μαεστρία ένα διαφαινόμενο τέρμα υπέρ μας, μας σερβίρεται ως δήθεν φάουλ υπέρ μας. Αλλά και πάλι ακούσαμε την συγγνώμη του εν λόγω κυρίου ο οποίος και σε άλλο αγώνα του ΗΡΑΚΛΗ ακύρωσε κανονικό τέρμα και στο τέλος μας είπε "δεν είχα καλό οπτικό πεδίο"

Έχουμε στοχοποιηθεί και δεν γνωρίζουμε το γιατί. Ίσως μερικές άτυχες συμπεριφ.ορές της ΠΑΕ, άλλοτε από αδυναμία και άλλοτε από έλλειψη λόγου και συμμετοχών στα κέντρα αποφάσεων να έδωσαν το δικαίωμα σε όσους νομίζουν ότι μπορούν εύκολα άλλες ομάδες να τις ευνοούν και να «κοντύνουν» τον ΗΡΑΚΛΗ μας.

Κύριοι δεν θα το αφήσουμε αυτό να συνεχιστεί άλλο . Με όσα μέσα έχει ο Γυμναστικός Σύλλογος ως θεματοφύλακας εκ του Νόμου αλλά και με όσα άλλα μπορεί να διεκδικήσει θα σταθεί εμπόδιο σε όλους αυτούς που κάνουν σενάρια αριθμών και συνθέσεων.

Για ψύλλου πήδημα άλλες ομάδες φωνάζουν και φαίνεται πως κάτι πετυχαίνουν. Μέχρι τώρα είπαμε να μην το κάνουμε και εμείς γιατί δεν θέλαμε να μας χαρακτηρίσουν γραφικούς. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Θα μας βρουν ενωμένους απέναντί τους και να ξέρουν ότι μέχρι εδώ κατάφεραν ότι κατάφεραν. Δεν θα αφήσουμε κάποιους δικαίους και αδίκους να μας θεωρούν σάκο του μποξ.

ΛΑΘΟΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!! Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ"


(sport24)

Follow us


item