News-Piper

Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ....

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 23ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Πάμπλο Γκαρσία. Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Ξάνθη. Στην εθνική Ν.Αφρικής κλήθηκε...



Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 23ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Πάμπλο Γκαρσία. Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Ξάνθη. Στην εθνική Ν.Αφρικής κλήθηκε ο Μούν.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο Ουρουγουανός παίκτης καταχειροκροτήθηκε από δεκάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ που κατέκλυσαν την αίθουσα.

"Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν για μένα, θεωρώ ότι ήταν το σημαντικότερο γκολ της καριέρας μου. Θέλω να πω ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα και για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, αλλά και δεύτερον, λόγω της στεναχώριας που πέρασα τις τελευταίες ημέρες. Εχω βάλει πολλά γκολ στην καριέρα μου, αυτό όμως θα το θυμάμαι για πάντα", δήλωσε ο Γκαρσία, ο οποίος αφιέρωσε το τέρμα στην οικογένειά του και στους φιλάθλους της ομάδας του.

Στη συνέχεια, ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τον αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πάει για τους βαθμούς: Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά είναι πραγματικά κρίμα που δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να έχουν την δυνατότητα οι φίλαθλοι να βλέπουν τους αγώνες. Αυτό σημαίνει όμως ότι πρέπει να κερδίσουμε και για τους φιλάθλους μας", κατέληξε.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Φερνάντο Σάντος, ενόψει του αγώνα με την ακριτική ομάδα.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Εντίνιο, Π.Γκαρσία, Ιβιτς, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Εν τω μεταξύ, στην εθνική ομάδα της Ν. Αφρικής για το φιλικό με την Ναμίμπια στις 3 Μαρτίου κλήθηκε ο Μπράις Μουν. "Είναι μια είδηση που με έκανε εξαιρετικά χαρούμενο, ειδικά τώρα που πλησιάζει το Μουντιάλ", δήλωσε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ.(newsit)

Follow us


item