News-Piper

ΟΛΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ....

Απονομή τριπλού πλατινένιου στο Μιχάλη Χατζηγιάννη έγινε την Παρασκευή και ήταν όλοι εκεί! Χάρη στους μεγάλους δημιουργούς, με τους οποίους...







Απονομή τριπλού πλατινένιου στο Μιχάλη Χατζηγιάννη έγινε την Παρασκευή και ήταν όλοι εκεί!

Χάρη στους μεγάλους δημιουργούς, με τους οποίους ο καλλιτέχνης συνεργάστηκε, έκανε μία ακόμη πλατινένια επιτυχία με το «Κολάζ».

Στο άλμπουμ αυτό ερμηνεύει διασκευές αγαπημένων του τραγουδιών από σημαντικούς συνθέτες, όπως ο Μ. Πλέσσας, ο Μ. Τόκας, ο Γ. Σπανός, ο Γ. Χατζηνάσιος, ο Μ. Χιώτης, ο Θ. Μικρούτσικος, ο Στ. Κραουνάκης, ο Τ. Μπουγάς και ο Αντ. Βαρδής.

Ο δίσκος του περιλαμβάνει κι ένα καινούριο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη, το «Κρύψε με», σε στίχους Αντώνη Ανδρικάκη, με τον οποίο συνεργάζονται για πρώτη φορά.

Στο «Κολάζ», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προτείνει τραγούδια «κλασικά» αλλά και νεότερα που ο χρόνος άφησε ανέγγιχτα στο πέρασμά του και οι Έλληνες αγάπησαν.

Τραγούδια που μέσα από την ερμηνεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, την ενορχήστρωση του Γιώργου Ζαχαρίου (σε ένα συνδυασμό ορχήστρας-κανονικής μπάντας συνοδεία εγχόρδων), ευελπιστούν να αποκτήσουν μία νέα διάσταση.

Όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες που βοήθησαν το Μιχάλη ήταν εκεί για να του σφίξουν το χέρι.

Τα βλέμματα τράβηξε η τετ α τετ συνάντηση της Κατερίνας Στικούδη με το Χατζηγιάννη, αλλά και ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος καταχειροκρότησε το συνάδελφό του.
(panoramapress)

Follow us


item