News-Piper

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ....

Μετά την επιστολή της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου με την οποία ανακοίνωνε από κοινού με το Γιάννη Λάτσιο τη λύση του γάμου τους, οι αποκλειστικ...



Μετά την επιστολή της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου με την οποία ανακοίνωνε από κοινού με το Γιάννη Λάτσιο τη λύση του γάμου τους, οι αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να είναι έτοιμη να στείλει και νέα επιστολή προς τα μέσα ενημέρωσης και αυτή τη φορά διόλου τυπική.

Η κυρία Μενεγάκη, όσο κι αν γνώριζε εκ των έσω το πώς λειτουργούν τα media και ποιο θα ήταν το κόστος που θα πλήρωνε με τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της με το Γιάννη Λάτσιο, δε μπορούσε να φανταστεί ότι.. θα έπαιρνε τόσο μεγάλη έκταση το θέμα, τόσο μεγάλη που πλέον δε θα μπορούσε να την ελέγξει ούτε η ίδια αλλά ούτε και ο σύζυγός της.

Αυτό φαίνεται πως το βίωσε πλέον γερά στο πετσί της η παρουσιάστρια του καφέ που αρκετά εκνευρισμένη σκέφτεται σοβαρά, σύμφωνα με όσα μας αποκαλύπτει κοντινό της πρόσωπο, να στείλει μια δεύτερη λιτή επιστολή - δελτίο τύπου, με σκοπό να σταματήσει το ντόρο και να κατευνάσει τα πνεύματα σε συνέχεια των όσων ανέφερε στην πρώτη: "...Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους". Το μήνυμα που προτίθεται να περάσει μέσω της νέας αυτής επιστολής έχει να κάνει με το σεβασμό που θα πρέπει κατα την Ελένη να δείξουν τα μέσα ενημέρωσης σε αυτήν, στο σύζυγό της και κυρίως στα τρία της παιδιά.

Μάλιστα, οι πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr τη θέλουν να μεταχειρίζεται αυτό ως έσχατο μέσον πριν προβεί σε αγωγές και μηνύσεις εναντίον όσων -κατά την άποψή της- διαταράσσουν την οικογενειακή της ηρεμία και αποβαίνουν εις βάρος τόσο της ίδιας (επαγγελματικά και προσωπικά) όσο και των παιδιών της.

Η πλευρά Λάτσιου από την άλλη δεν είναι απόλυτα βέβαιο κατά πόσον θα προσυπογράψει ένα τέτοιο κείμενο μιας και το μεγαλοστέλεχος του ΑΝΤ1 δεν είναι το ακριβές επίκεντρο αυτού του χωρισμού και αντιμετωπίζεται κατά πλειοψηφία ήπια από τα μέσα ενημέρωσης, μάλιστα δε από πολλούς θεωρείται "το θύμα".

Οι επόμενες ώρες θα κρίνουν την απόφασή του μιας και η Ελένη Μενεγάκη θα ήθελε να έχει τη σύμφωνη γνώμη του πριν κάνει το επόμενό της βήμα. Θα λέγαμε ότι αυτό είναι που την προβληματίζει περισσότερο δεδομένου ότι εάν μόνο το δικό της όνομα μπει κάτω από μια τέτοια επιστολή δεν αποκλείεται να πετύχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό το οποίο θα ήθελε.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι επέλεξε στην πρώτη της εκπομπή να μην αναφερθεί καθόλου στο γεγονός του χωρισμού της πιστεύοντας ότι έτσι δε θα έριχνε λάδι στη φωτιά. Να που όμως τα πράγματα δεν είχαν την εξέλιξη που θα ήθελε η παρουσιάστρια και πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει την επόμενή της κίνηση στη σκακιέρα του "τηλεοπτικού" χωρισμού της φοβούμενη, ωστόσο μήπως τελικά χάσει την παρτίδα...
(stifora.gr)

Follow us


item