News-Piper

Η ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 40ΧΡΟΝΟ....

Αυτό που γράφαμε εμείς πριν δύο βδομάδες, επιβεβαιώνει σήμερα το ¨Βήμα"(θα το διαβάσετε πιο κάτω). Στα αφτιά μας είχαν φτάσει από διαφο...


Αυτό που γράφαμε εμείς πριν δύο βδομάδες, επιβεβαιώνει σήμερα το ¨Βήμα"(θα το διαβάσετε πιο κάτω). Στα αφτιά μας είχαν φτάσει από διαφορετικές μάλιστα ...διαδρομές, πως η Μπήλιω που είναι και φίλη της υποτίθεται, έλεγε δεξιά και αριστερά...εμπιστευτικά, αυτά που μάθαινε...εμπιστευτικά από την Ελένη. Βεβαίως και έδινε στοιχεία για τον γκόμενο της Άνδρου, σαφώς και μαρτύρησε πως η Μενεγάκη της είχε ζητήσει να της βγάλει τον αστρολογικό του χάρτη. Αυτά και άλλα πολλά εμπιστευόταν στους φίλους της η αστρολόγος και εκείνοι με τη σειρά τους έπρατταν τα δέοντα. Τρελλή από έρωτα την έβγαζε η Άση τη Μενεγάκη. Εκείνη διέρρευσε μεταξύ άλλων πως η Μενεγάκη είχε γνωριστεί με τον σαραντάχρονο - και βάλε - επιχειρηματία, όχι το καλοκαίρι του 09, αλλά το προηγούμενο. Μετά εκείνος έφυγε για εξωτερικό και ξαναφούντωσε το πράγμα φέτος.Διαβάστε τώρα τι έγραψε το "Βήμα":

Τίτλος: Γνωστή αστρολόγος εξέθετε τη Μενεγάκη

"Εκείνα τα stories στην Ανδρο για την Μενεγάκη, που ήταν περίεργα και κόπασαν λένε ότι τα μοίρασε αριστερά και δεξιά μια γνωστή της παρουσιάστριας. Μάλλον η προσοχή θα έπρεπε να στραφεί σε γνωστή αστρολόγο- δεν αναφερόμαστε σε συνεργάτιδα της παρουσιάστριας- η οποία ψιθυρίζει διάφορα σε γνωστές κυρίες-πελάτισσές της που κατοικοεδρεύουν στα βόρεια προάστια. Οποία γελοιότης..."
ΒΗΜΑ

(freegossip)

Follow us


item