News-Piper

Ο PABLO GARCIA ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Pablo Garcia ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2012.” Η συμφωνία του Πάμπλο Γκαρσία με την ΠΑΕ ΠΑ...


“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Pablo Garcia ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2012.”
Η συμφωνία του Πάμπλο Γκαρσία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για επέκταση συμβολαίου άλλα 2 χρόνια τέλειωσε θετικά! Ο Πάμπλο Γκαρσία, αυτός ο τεράστιος παίκτης με την βαριά αγωνιστική του ιστορία, συμφώνησε αμέσως στην πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ρίξει στο μισό (!) το κασέ του, προκειμένου να μείνει στον ΠΑΟΚ. Απομένει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έτσι ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι θα πληρώσει για τον Πάμπλο 700χιλ ευρώ για τα επόμενα 2 χρόνια! Ένα μεγάλο μπράβο και στους δύο, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλή οικονομική συμφωνία που σώζει τον ΠΑΟΚ από κάποια σημαντικά χρήματα και προχωράει την εξυγίανση, και στον τεράστιο άρχοντα Γκαρσία που δείχνει με πράξεις την αγάπη του για την ομάδα!
"Αν έβαζα το γκολ στο Καραϊσκάκη, σίγουρα θα μέναμε με δέκα παίκτες. Όλο και καμία μαλακία θα έκανα....", "νιώθω γλυκόπικρη γεύση, γιατί έφυγε ο κολλητός μου...." δήλωσε στο Libero ο ίδιος!!(fcpaok)

Follow us


item