News-Piper

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ EUROVISION ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ....

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου. -Την Παρασκευή μπαίνουν στο...


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου.
-Την Παρασκευή μπαίνουν στο στούντιο η Κατερίνα Αυγουστάκη και στη συνέχεια ο Γιώργος Αλκαίος για να ηχογραφήσουν τα τραγούδια τους για το διαγωνισμό.
-Την επόμενη εβδομάδα θα ακούσουμε τα τραγούδια στους ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς η ΕΡΤ θα τα δώσει για μετάδοση ώστε να γίνουν γνωστά στον κόσμο.
-Προβλήματα ωστόσο υπάρχουν με την Κατερίνα Αυγουστάκη που καταφθάνει σήμερα στην Ελλάδα και θα αποχωρήσει την Παρασκευή μετά την ηχογράφηση. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έχει προβάλλει αντιρρήσεις σε κάποια πράγματα που της έχει ζητήσει το κρατικό κανάλι και επικρατεί προβληματισμός. Θόρυβος όμως έχει προκληθεί και έπειτα από δήλωσή της, όπου είπε ότι αν δεν συμμετάσχει με την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό θεσμό του τραγουδιού θα συμμετάσχει με την Πολωνία… Και μας άφησε άφωνους!
-Ο Μάνος Πυροβολάκης ετοιμάζει και αυτός τη δική του υποψηφιότητα μαζί με το συγκρότημα mp3 που θα τον πλαισιώνει και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο στίχος θα είναι η αγγλικός ή θα συνδυάζει αγγλικά και ελληνικά.
-Πληροφορίες θέλουν να αποχωρεί πριν από το διαγωνισμό ένα μέλος του συγκροτήματος Emigree. Αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα, εμείς θα επανέλθουμε στο θέμα μόλις έχουμε νεότερα. (noumerologio)

Follow us


item