News-Piper

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ "Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ"....

Το πράσινο φως άναψε... Αναψε και ανοίγει τον τηλεοπτικό δρόμο στη «Ζωή της άλλης» για να συνεχίσει το ταξίδι της στους δέκτες μας για ακόμα...


Το πράσινο φως άναψε... Αναψε και ανοίγει τον τηλεοπτικό δρόμο στη «Ζωή της άλλης» για να συνεχίσει το ταξίδι της στους δέκτες μας για ακόμα μία χρονιά.

Οπως ήταν αναμενόμενο, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η νέα καθημερινή σειρά του Mega στους πίνακες τηλεθέασης, πήρε εισιτήριο και για δεύτερη σεζόν. Και για του λόγου το αληθές;
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τους... πείραξε πάλι ο Παπακαλιάτης
«Μια ιστορία που έπρεπε να ειπωθεί»
Οι προφητείες του Νοστράδαμου, αρχαίες μάχες και δικαστικά θρίλερ
Ανακοίνωση ΣΥΝ για «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»
Σκέφτονται να πάνε στα δικαστήρια τον Κότσιρα, άρον-άρον επιτροπή
Τέλος ο Καρβέλας, νέο πρόσωπο στην επιτροπή ο Κότσιρας
Σταρ από το διεθνέs Pop idol
Πήρε εισιτήριο για του χρόνου, στα προσεχώς... τροχαίο

Ο μέσος όρος τηλεθέασης που έχει σημειώσει η «Ζωής της άλλης» από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής κούρσας (από τον Σεπτέμβρη, δηλαδή, και μετά) μέχρι και σήμερα, αγγίζει το 50,5%, νούμερο το οποίο μεταφράζεται σε 1.623.000 τηλεθεατές. Μάλιστα, εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις της καθημερινής σειράς του Μεγάλου Καναλιού και σε επιμέρους κοινά, όπως είναι τα γυναικεία κοινά των 15-24 και 45-64, που έφτασε ποσοστό τηλεθέασης 61,9% και 61,2%,αντίστοιχα.

Ο υψηλότερος μέσος όρος τηλεθέασης της «Ζωής της άλλης» σημειώθηκε δε στις 8 Ιανουαρίου, όταν το συγκεκριμένο επεισόδιο εκτοξεύθηκε στο 56,7%,κερδίζοντας 1.953.000 τηλεθεατές.

Οσο για το τι θα δούμε παρακάτω; Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι άνθρωποι της παραγωγής μάς υπόσχονται πως θα μας χαρίσουν πολλά ακόμη συναρπαστικά απογεύματα. Και για να πάρετε μία μικρή γεύση, έχουμε και λέμε...

Η Ξένια εκβιάζει την Ελενα ότι θα αποκαλύψει τον εραστή της και καταφέρνει και της αποσπά κάποια χρήματα. Η Ελπίδα προσπαθεί να δικαιολογήσει την εχθρική συμπεριφορά της Βάσως που θέλει να την απομονώσει απ’ όλους επειδή πιστεύει ότι εξαπάτησε τον Στέφανο.

Την ίδια ώρα, η Κάτια ετοιμάζει τη μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση της εταιρείας, ενώ ο Ηλίας και η Βάσω συζητούν με τη δικηγόρο τους για τη μήνυση εναντίον της. Ο Μάνος πιέζεται από τη μητέρα του και την Ελενα να παραβρεθεί στην εκδήλωση, αλλά πιεσμένος από τις ενοχές και την υποκρισία που συναντά, πίνει δίνοντας την ευκαιρία στην Ξένια να... επωφεληθεί από την αδυναμία του.

Συγχρόνως ο Τζώρτζης λασκάρει τα φρένα στο αυτοκίνητο του Μάνου. Στην πολυαναμενόμενη δεξίωση της Κάτιας, η Ελενα και η Κάτια προσπαθούν μάταια να σταματήσουν τον Μάνο που έχει αρχίσει να πίνει πολύ. Ο Μάνος ξεμπροστιάζει την Κάτια μπροστά σε όλους τους καλεσμένους, καταστρέφοντας την εκδήλωση. Η Ξένια προσπαθεί να καλύψει το σκάνδαλο. Στο μεταξύ, ο Φάνης αναλαμβάνει να μεταφέρει τον μεθυσμένο πατέρα του στο σπίτι. Στον δρόμο, όμως, έχει ένα φρικτό ατύχημα.

Στη δεξίωση η Ξένια καταφέρνει να καλύψει το σκάνδαλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του Μάνου. Ο ίδιος είναι άφαντος. Στο μεταξύ, ο Φάνης μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Οι δύο αντίπαλες πλευρές της οικογένειας θορυβούνται και σπεύδουν κοντά του. Τα τραύματά του απαιτούν λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, την οποία αναλαμβάνει ο Στέφανος. Θα μπορέσει ο Φάνης να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να συνέλθει;

Η Κάτια και όλη η οικογένεια αγωνιούν στο νοσοκομείο για τη ζωή του Φάνη. Ο μόνος που αγνοεί την κατάσταση είναι ο Μάνος... Η Κάτια και η Ελενα ρίχνουν πάνω του όλη την ευθύνη για το ατύχημα...(ethnos)

Follow us


item