News-Piper

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΝΤΕΠΥ ΓΚΟΛΕΜΑ....

Η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε την "εκρηκτική" κατάσταση στην κρατική τηλεόραση και τι θα γίνει με Γιάννη Λάτσιο,Θέμ...


Η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε την "εκρηκτική" κατάσταση στην κρατική τηλεόραση και τι θα γίνει με Γιάννη Λάτσιο,Θέμο Αναστασιάδη,Έλλη Στάη και Γιώργο Παπαδάκη στον Ant1 άλλά και στον Alpha με την Ρούλα Κορομηλά...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κ.Γκολεμά:

ΚΡΑΤΙΚΗ

ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ-ΛΥΡΙΤΖΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Στις 12 Φεβρουαρίου και οι 3 παρουσιαστές της κρατικής τηλεόρασης τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα παρουσιάσουν την τελευταία τους εκπομπή στην ΕΡΤ.Η συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ "έκλεισε" με πολύ λιγότερα χρήματα αλλά με πιο μακροπρόθεσμα συμβόλαια. Σημαντικό ρόλο στην αποχώρηση τους έπαιξε το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι στην κρατική δεν υποστήριξαν τους παρουσιαστές όταν όλοι τους...πυροβολούσαν μετά τη δημοσίευση των "χρυσών" αμοιβών!
Ο Χρήστος Παναγόπουλος που έχει αναλάβει να "στήσει" το νέο πρόγραμμα στον ΣΚΑΪ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κ.Γκολεμά θέλει να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή πρωινή ζώνη με το σενάριο να αναλαμβάνει η Πόπη Τσαπανίδου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να είναι απίθανο!

ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ: Η κ.Γκολεμά ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δε θα φύγει η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου και ότι θα παραμείνει στην κρατική...

ΑΝΤ1

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ: Αν λυθούν τα οικονομικά προβλήματα που έχει ο Ant1 με το προηγούμενο συμβόλαιο της γνωστής παρουσιάστριας τότε η συμφωνία είναι σίγουρη...Η Έλλη Στάη θα παρουσιάσει πολιτική εκπομπή και κατά πάσα πιθανότητα από την επόμενη σεζόν θα τη δούμε να αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ: Ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου έχει κάνει κάποιες θετικές κουβέντες για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει σε λίγες ημέρες.

ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ :Το καλοκαίρι ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον ήθελε στον Alpha!H κόντρα του με τον Γιάννη Λάτσιο υπάρχει αλλά κάποια blog τα κατευθύνουν για να"φουντώνει" η κόντρα ανάμεσα τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ :Ψάχνει μια παρουσιάστρια στο πλευρό του για να αντικαταστήσει τον Στρατή Λιαρέλλη στην εκπομπή 'Καλημέρα Ελλάδα".Ουσιαστικά όπως ανέφερε η κ.Γκολεμά ο έμπειρος παρουσιαστής ψάχνει τη...διάδοχη κατάσταση του καθώς σε 2-3 χρόνια πρέπει να δώσει την εκπομπή στο διάδοχο του.Η παρουσιάστρια που ψάχνει ο κ.Παπαδάκης δεν είναι από τον Ant1 και είναι παρουσιάστρια κι όχι "γλάστρα".Ο παρουσιαστής θέλει μια γυναίκα που θα μπορέσει να πάρει την εκπομπή στην πλάτη της!

ALPHA

ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ: Η κ.Γκολεμά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πιστεύει ότι γνωστή παρουσιάστρια δε θα ανανεώσει το συμβόλαιο της με το κανάλι της Κάντζας και θα την...κάνει για το Κανάλι 9 του Δημήτρη Κοντομηνά.

Follow us


item