News-Piper

Θεσσαλονίκη: Η Μαρκέλλα αναγνώρισε τη γυναίκα που την άρπαξε – «Μίλησαν» και τα βίντεο

Στην άκρη του νήματος για να ρίξουν φως στο μυστήριο με την αρπαγή και την εξαφάνιση της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι...

Στην άκρη του νήματος για να ρίξουν φως στο μυστήριο με την αρπαγή και την εξαφάνιση της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι αρχές. Γυναίκα από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας η βασική ύποπτος.
Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η πλήρης εξιχνίαση της απαγωγής και εξαφάνισης της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Μετά τα όσα «είδαν» στις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί θεωρούν πως κρατούν στα χέρια τους το κομμάτι που θα τους οδηγήσει στην άκρη του νήματος και στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Οι έρευνες, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν επικεντρωθεί σε μια γυναίκα, η οποία μάλιστα φέρεται να ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας. Υπενθυμίζεται ότι το παιδί εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από την Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε μόνο του σε ένα βενζινάδικο στην Καλαμαριά το πρωί του Σαββάτου.

Η γυναίκα μυστήριο, μάλιστα, έχει αναγνωριστεί και από το ίδιο το κορίτσι, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Αυτό ανέφεραν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ αστυνομικές πηγές, προσθέτοντας ότι η γυναίκα που αναζητείται έχει εντοπιστεί και από κάμερες ασφαλείας.
Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση.
Πληροφορίες του thestival.gr ανέφεραν, νωρίτερα, ότι στο μικροσκόπιο της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη έχει μπει μια γυναίκα περίπου 40 ετών, η οποία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας σε διάφορα βίντεο. Σε κανένα από τα βίντεο η εν λόγω γυναίκα δεν βρίσκεται μαζί με την Μαρκέλλα.
Ωστόσο, κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν να περπατά κοντά στο σημείο εξαφάνισης της 10χρονης την ώρα που το παιδί σχόλασε από το σχολείο. Επίσης έχει καταγράφει σε βίντεο στην περιοχή της οδού Θ. Σοφούλη την ώρα εύρεσης της 10χρονης.

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο η μικρή Μαρκέλλα

Η 10χρονη Μαρκέλλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους.
Η υγεία της φαίνεται να είναι καλή και δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα της που την συνάντησε την Κυριακή (14.06.2020) αλλά μόνο για λίγα λεπτά.
Στο μεταξύ, οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε σημάδια στα χέρια, πιθανότατα από ίχνη κράτησης, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την μέχρι στιγμή εξέτασή της.
Σε κάθε περίπτωση οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να ανασυνθέσουν το χρονικό της υπόθεσης, από τη στιγμή της εξαφάνισής της -κατά την επιστροφή της από το σχολείο- μέχρι τον εντοπισμό της.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και thestival.gr

Related

thessaloniki 4430141177237913852

Follow us


item