News-Piper

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: «Σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι»

Μία άκρως συγκινητική εξομολόγηση έκανε σήμερα πασίγνωστος τραγουδιστής στον αέρα του Happy Day. Ο καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή α...

Μία άκρως συγκινητική εξομολόγηση έκανε σήμερα πασίγνωστος τραγουδιστής στον αέρα του Happy Day. Ο καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που πήρε με τη σύζυγό του, να προσπαθήσουν να υιοθετήσουν ένα παιδί.

«Έκανα μία συνεργασία με μία εταιρεία που έχει parking κοντά στο αεροδρόμιο, η οποία πήρε την απόφαση να δώσει ένα μεγάλο μέρος των εσόδων στα Παιδικά Χωριά SOS… Τους είπα μακάρι όλοι να δίναμε ένα ποσοστό από αυτά που βγάζαμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη», ανέφερε αρχικά.
Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος αποκάλυψε στη συνέχεια: «Έκανα μία επαφή με τον κ. Πρωτόπαππα, τον Πρόεδρο των Παιδικών Χωριών SOS και με τη Δώρα κάναμε μία κουβέντα, να υιοθετούσαμε ένα παιδάκι!».
Η συγκεκριμένη είδηση εξέπληξε την παρουσιάστρια και τη συγκίνησε ιδιαίτερα, καθώς ο τραγουδιστής είναι ήδη πατέρας. «Θεωρώ ότι είναι μία υπέρτατη αγάπης και προσφοράς, όταν έχει αποκτήσει βιολογικά τρία παιδιά, να δώσεις σε ένα παιδάκι την ευκαιρία… Κάναμε μία πολύ σοβαρή και συγκινητική κουβέντα. Το καθεστώς υιοθεσίας στην Ελλάδα είναι δύσκολο καθεστώς. Όταν υπάρχουν βιολογικά παιδιά στην οικογένεια πρέπει να παρακολουθεί ψυχολόγος την οικογένεια για έξι μήνες, για να προετοιμάσει τα παιδιά και τους γονείς… Κάναμε μία μικρή κουβέντα με τους γιους μου και οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες… Θέλω να σου πω ότι είναι κάτι που μας απασχολεί πολύ έντονα και αν το ακούσετε κάποια στιγμή μην εκπλαγείτε καθόλου», αποκάλυψε.

Related

showbiz 7125334196442856228

Follow us


item