News-Piper

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μεγάλος νικητής του Survivor!

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και ο  Γιώργος Αγγελόπουλος  ανακηρύχθηκε ο νικητής του  Survivor , κατακτώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακηρύχθηκε ο νικητής του Survivor, κατακτώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μετά από περίπου πέντε μήνες, το ριάλιτι επιβίωσης έφτασε στην κορύφωσή του, με μία live βραδιά στο θεατράκι του άλσους Βεΐκου, στο Γαλάτσι, όπου το τηλεοπτικό κοινό κρίθηκε να ψηφίσει μεταξύ του Γιώργου και του έτερου φιναλίστ, του Μάριου Ιωαννίδη.
Κατά την διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκαν στιγμές των δύο παικτών από την διαβίωση και τα αγωνίσματα στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και πλάνα που δεν είχαμε δει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομά του, ο 34χρονος Σκιαθίτης «λύγισε», ενώ το κοινό τον επευφημούσε και αγκαλιάστηκε με τον Μάριο και αμφότεροι δάκρυσαν.
Σηκώνοντας το τρόπαιο, ο νικητής του παιχνιδιού πανηγύρισε με την οικογένειά του, αλλά και τους συμπαίκτες του που έσπευσαν να τον συγχαρούν.


Related

media 997363819406751839

Follow us


item