News-Piper

Λούκας Γιώρκας: «Στεναχωριέμαι βλέποντας το Voice …»

Ο  Λούκας Γιώρκας  αναδείχτηκε από τη συμμετοχή του στο  «X-Factor» , ωστόσο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή  «Όλα...

Ο Λούκας Γιώρκας αναδείχτηκε από τη συμμετοχή του στο «X-Factor», ωστόσο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Όλα καλά» εξήγησε γιατί οι συμμετέχοντες του «Τhe Voice» θα δυσκολευτούν στη μουσική βιομηχανία και για ποιον λόγο ο ίδιος στεναχωριέται βλέποντας το σόου μουσικής.


«Στεναχωριέμαι βλέποντας το Voice που έχει πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες, πάρα πολύ μεγάλα ταλέντα, αλλά πόσοι βιολόγοι, φυσικοί τελειώνουν κάθε χρόνο και πόσοι απορροφούνται. Στο κομμάτι της δουλειάς μας που υπάρχει και η αναγνωρισιμότητα, είναι πάρα πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να το εισπράξει όλο αυτό και να μην το αξιοποιήσει. Γιατί δεν μπορεί να απορροφηθεί. Δεν υπάρχει χώρος για όλους. Στα σχολεία για τους φυσικούς και τους μαθηματικούς υπάρχει χώρος; Και δεν λέω ότι εγώ έχω πάρει θέση σε αυτό το χώρο. Κι εγώ παλεύω καθημερινά για μια θέση σε αυτόν τον χώρο», εξήγησε ο τραγουδιστής. 


faysbook.gr

Related

showbiz 141012826468184910

Follow us


item