News-Piper

ΣΟΚ-Έλληνας μουσικοσυνθέτης συνελήφθη με μισό κιλό χασίς!

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται γνωστός Έλληνας μουσικοσυνθέτης, που συνελήφθη στο σπίτι του με περίπου μισό κιλό χασ...


Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται γνωστός Έλληνας μουσικοσυνθέτης, που συνελήφθη στο σπίτι του με περίπου μισό κιλό χασίς! Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα ναρκωτικά προορίζονταν για εκείνον, ενώ θα δώσει εξηγήσεις την Παρασκευή στον ανακριτή.

Ο λόγος για δημιουργό μεγάλων επιτυχιών και συνεργάτη «μεγάλων» ονομάτων του τραγουδιού, μεταξύ των οποίων ο Λευτέρης Πανταζής, αλλά και άνθρωπο που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την Eurovision.
Η αστυνομία βρέθηκε στα χνάρια του μουσικοσυνθέτη μετά από σχετική πληροφορία και δεν γνώριζε ποιός ήταν ο ένοικος του σπιτιού. Στα μάτια τους δεν πίστευαν οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης, όταν  ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον γνωστό καλλιτέχνη!
Στον ισόγειο χώρο του σπιτιού- και, για την ακρίβεια, στην τουαλέτα- βρέθηκαν 465 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ζυγαριά, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο μουσικοσυνθέτης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στον οποίο ισχυρίστηκε ότι το χασίς προοριζόταν γιαδική του χρήση και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, στον ανακριτή, ενώ από την έρευνα στο υπόλοιπο σπίτι δεν προέκυψαν άλλα ευρήματα.

Related

showbiz 3377373935903082095

Follow us


item