News-Piper

Λούκας Γιώρκας: Βελτίωσε την θέση του στην "Εurovision"

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Eurodromio 2012 με τα μέλη του INFE GREECE να " ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους" για Γαλλία για τη...

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Eurodromio 2012 με τα μέλη του INFE GREECE να " ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους" για Γαλλία για την επόμενη διοργάνωση , μετά την νίκη του μέλους Βασίλη Χαλά με το "Titanium"απο David Guetta/ feat Sia.

Ακολούθησαν η Ρουμανία .Γερμανία ΄Αγιος Μαρίνος, Φινλανδία και Κύπρος
Το ειδικό βραβείο κοινού κατέλαβε η Ελλάδα με το συγκρότημα των Otherview.
Ο Λούκας Γιώρκας για την Κύπρο ,κατάφερε να ανέβει κατά μια θέση απο την 7η που είχε βρεθεί στη Eurovision για την Ελλάδα και να καταλάβει την 6η τελικά στην τελική βαθμολογία ανάμεσα σε πολύ ωραία 38 τραγούδια που διαγωνίσθηκαν.

Ιδιαίτερη στιγμή η παρουσία της κας Μπέσυς Αργυράκη ως guest στη βραδιά που ταξίδεψε το κοινό με acapella ερμηνεία του TOSHIHIKO ένα 2ο βραβείο της χώρας μας στο Τόκιο με τον αντιπρόεδρο του σωματείου ,όπως και η παρουσία των Ελλήνων συντελεστών που τραγούδια τους θα πολεμήσουν για μια θέση στον Ελβετικό τελικό για την εκπροσώπηση της χώρας στη Eurovision 2013.Tου "I still remember" με τον Δημήτρη Πάσιο και του Live without you με τους Sakgra.
Στο Eurodromio 2012 όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και διασκέδασαν μέχρι πρωίας σε Euro-ρυθμούς σε με μία ακόμα διοργάνωση του INFE GREECE που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μιας και η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη.
Ακολουθεί το νικητήριο τραγούδι και.. ραντεβού με τους "πραγματικούς fan"στο MU.SI.CA 2012


Related

music 4892256545759897197

Follow us


item