News-Piper

Καλοκαίρι στα decks!

Το τερπνόν με το ωφελίμο συνδυάζουν tv περσονες που εκμεταλλεύονται το πάθος τους με τη μουσική και γυρίζουν τα νησιά ως guest DJs. Η ηθοπο...


Το τερπνόν με το ωφελίμο συνδυάζουν tv περσονες που εκμεταλλεύονται το πάθος τους με τη μουσική και γυρίζουν τα νησιά ως guest DJs.

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα βρέθηκε στην Τήνο, καλεσμένη γνωστού club στη Χώρα για να παίξει μουσική. Η πρωταγωνίστρια των «Βασιλιάδων» μετά την εμφάνισή της, έμεινε για λίγες μέρες στο νησί και απόλαυσε τις παραλίες του, ενώ επισκέφθηκε και την έκθεση φωτογραφίας της Σιμόνης Δελατόλλα.
Η Ναταλία Γερμανού, αν και παρουσιάστρια, έχει κάθε σχέση με τo αντικείμενο, αφού και στιχουργός είναι και παίζει πολλά χρόνια μουσική.

Ο Θέμης Γεωργαντάς πέρασε και αυτός από την Τήνο όπου εμφανίστηκε σε beach party στην Κολυμπήθρα και έπειτα συνέχισε για τη Μύκονο, ενώ είχε περάσει από Κεφαλονιά, Λεμεσό, Χαλκιδική, Ζάκυνθο, Λευκάδα...
Ο Σάββας Πούμπουρας φαίνεται πως είναι πολυτάλαντος, αφού πλέον είναι και DJ. Αν και ξετρέλανε τα κορίτσια σε beach bar της Τήνου, οι κακές γλώσσες το αποδίδουν στην εμφάνισή του και όχι στις μουσικές του.
Αρκετοί celebrities λειτουργούν ως «κράχτες» για το κοινό και έτσι προτιμώνται από τους ιδιοκτήτες των bars για να εμφανιστούν ως DJ, ενώ ένεκα της κρίσης, μια εμφάνιση σε νησί με όλα τα έξοδα πληρωμένα ακούγεται άκρως δελεαστική. Εξάλλου, όταν είναι η Εύα Λάσκαρη στα decks, χρησιμοποιείς τα μάτια σου και όχι τα αυτιά σου. Το ίδιο ισχύει και για την καλλονή Ρία Αντωνίου που προκαλεί ντελίριο στο αντρικό κοινό.

TV Έθνος

Related

showbiz 1339111936881394264

Follow us


item