News-Piper

Γιάννης Σμαραγδής:Αποκαλύπτει τη σχέση της Catherine Deneuve με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Ο Γιάννης Σμαραγδής, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας στην Ελλάδα “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι” που αφορά τη ζωή του Ιωάννη Βαρβάκ...


Ο Γιάννης Σμαραγδής, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας στην Ελλάδα “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι” που αφορά τη ζωή του Ιωάννη Βαρβάκη, μίλησε στο FTHIS TV.
Ο Γιάννης Σμαραγδής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην ταινία: “Μπήκε ξαφνικά αυτό το όνομα, γιατί τον ρόλο που έπαιξε ο Παπακαλιάτης ήταν να τον παίξει ένας Ρώσος. Τυχερός ο Χριστόφορος, αλλά τυχερή και η ταινία. Παίζει τον πρίγκιπα Ποτέμκιν, τον εραστή της Αικατερίνης της Μεγάλης”.

Όσο για τη σχέση που ανέπτυξε η 68χρονη star του Hollywood, Catherine Deneuve, η οποία στην ταινία υποδύεται τη Μεγάλη Αικατερίνη, με τον γοητευτικό ‘Ελληνα ηθοποιό, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε: “Από τις στιγμές που ήταν μαζί, γοήτευσε την Catherin Deneuve και σε μια έξοδο που έκανε εκείνη για φαγητό, πήγε μόνο με τον Παπακαλιάτη”.
Επίσης, ο βραβευμένος σκηνοθέτης μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να κάνει ταινία τη ζωή του Ιωάννη Βαρβάκη: “Αυτό που ήθελα να δείξω είναι τι αντιπροσώπευε και αντιπροσωπεύει για τους Έλληνες. Ο Βαρβάκης αντιπροσωπεύει τον ανώτερό μας εαυτό. Έγινε ζάμπλουτος από το χαβιάρι στη Ρωσία και όταν ξεκίνησε η ελληνική επανάσταση πούλησε όλη του την περιουσία και ήρθε εδώ για να μορφώσει τους Έλληνες”.
Τέλος, ο Γιάννης Σμαραγδής για τη συνεργασία του με τον Γερμανό star, Sebastian Koch, ανέφερε πως παρά την αρνητική κοινή γνώμη των Γερμανών για τη χώρα μας, εκείνος όταν γνώρισε τον τρόπο ζωής των Ελλήνων παραδέχτηκε: “Εσείς ζείτε σαν άνθρωποι, εμείς δεν ζούμε”, ενώ για τη συμμετοχή του Λάκη Λαζόπουλου στην ταινία πρόσθεσε: “Ο Λαζόπουλος είναι κατ’ αρχήν φίλος μου. Κάνει τον ψαρά του Θεού. Θα εκπλαγείτε όταν τον δείτε”.

Related

showbiz 1363876468209308435

Follow us


item