News-Piper

Όσα έγιναν στον γάμο του Νίκου Αναδιώτη

Μπορεί να ήθελε να κρατήσει την ωραιότερη μέρα της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο Νίκος Αναδιώτης δεν κατάφερε να κρα...

Μπορεί να ήθελε να κρατήσει την ωραιότερη μέρα της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο Νίκος Αναδιώτης δεν κατάφερε να κρατήσει το μυστικό του.

Τα… ευχάριστα μαθεύτηκαν, οπότε φωτογράφοι και κάμερες είχαν στηθεί έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι για να καμαρώσουν τον Νίκο γαμπρό.


Ο ηθοποιός έφτασε στην εκκλησία γύρω στις επτά παρά με ένα Fiat 500, φορώντας ένα σικάτο γκρι κοστούμι και παπιγιόν παρακαλώ. Μάλιστα μπορεί ο λαός να λέει ότι στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, στην περίπτωση όμως του Νίκου και τον ξύρισαν και τον… κούρεψαν, αφού ο ηθοποιός εμφανίστηκε στα σκαλιά της εκκλησίας άκρως ανανεωμένος.

Και μπορεί να φαινόταν λιγάκι αγχωμένος, όμως ευτυχώς η νύφη, Βασιλική Παπαδοπούλου δεν παρέτεινε την αγωνία του και έφτασε λίγα λεπτά μετά, συνοδευόμενη από την οικογένειά της.

«Δεν ξέρω αν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ήταν πάντως γρήγορη αγάπη. Ένας έντονος έρωτας κρύβει εγωισμούς και είναι ψυχοφθόρος. Η αγάπη τα καταπολεμά όλα αυτά. Οπότε προτιμώ να αγαπώ, παρά να είμαι ερωτευμένος», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Τόμας Πρωτόπαππα με την καλή του, τον Κώστα Γκρέκα με τη σύζυγό του Ελένη Βαζούρα και πολλούς ακόμα.


Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε γνωστό στέκι στα βόρεια προάστια με πολύ φαγητό και πολύ χορό.

Related

wedding 3672789252245617604

Follow us


item