News-Piper

Ν. Καρύδης: «Το μεγάλο “Κ” θα σου μάθει να αγαπάς αληθινά»

Όπως γράψαμε και νωρίτερα τα αποτελέσματα της βιοψίας του Ντίνου Καρύδη ήταν τελικά θετικά. Ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται για τη μεγαλ...


Όπως γράψαμε και νωρίτερα τα αποτελέσματα της βιοψίας του Ντίνου Καρύδη ήταν τελικά θετικά. Ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Ο εχθρός έχει μόνο ένα αρχικό… «Κ»! Μ’ αυτόν κονταροχτυπιέται καθημερινά ο ηθοποιός και προσπαθεί να τον νικήσει, να μην τον αφήσει να χάσει το θάρρος του. Να μην λιγοψυχήσει.


Ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook προσπαθεί μέσα από τις λέξεις να τον ξορκίσει, να μαλακώσει το φόβο, να τον κάνει φίλο του για να μπορέσει πιο εύκολα να τον αντιμετωπίσει.

«Το μεγάλο "Κ" εισβάλλει στο σπιτικό σου απρόσμενα χωρίς καμιά προειδοποίηση, χωρίς καν να πατήσει το κουδούνι. Και πάντα έχει επιθετική διάθεση. Του αρέσει να αιφνιδιάζει, να καταστρέφει όλες τις ισορροπίες, να προκαλεί φόβο κι αγωνία, να δημιουργεί απόγνωση και τελικά να σκοτώνει. Είναι άξιο απορίας, γιατί υπάρχει (;), αφού δεν έχει τίποτα καλό να προσφέρει. Μάλλον επειδή δεν έχουμε βρει ακόμα τον τρόπο να το εξολοθρεύσουμε», γράφει.

Αυτό το «Κ» θα στέκεται από εδώ και πέρα απέναντί του. Θα του δείχνει τα δόντια του, θα δοκιμάζει τη δύναμή του, το ψυχικό του σθένος, την υπομονή του. Είναι τυφλό και απρόβλεπτο, λέει ο ηθοποιός αυτό το «K», δεν διακρίνει πλούτο ή φτώχεια, νιάτα ή γηρατειά, καλό ή κακό.

«Κυκλοφορεί με πλαστό διαβατήριο, πλαστή ταυτότητα, έχει πολλά ονόματα, πολλές μορφές. Πολλοί το αποκαλούν το μεγάλο κακό και διστάζουν να χρησιμοποιήσουν το αληθινό του όνομα. Λες κι αν το πουν, θα θεωρηθεί αυτό μια άτυπη πρόσκληση στο δικό τους σπιτικό», προσθέτει.

Κι εκείνος προσπαθεί να μαζέψει όσα αποθέματα δύναμης έχει. Παίρνοντας κουράγιο από τις δύο γυναίκες της ζωής του, την Τζούλια και τη Σμαράγδα, προσπαθεί να… καλοδεχθεί τον εχθρό για να τον κάνει φίλο.

«Η αλήθεια είναι πως όταν σ΄ επισκεφθεί, απαιτείται μεγάλο ψυχικό σθένος με απεριόριστη δόση αγάπης για να μπορέσεις να του αντισταθείς. Πρέπει να το καλοδεχθείς, να γίνεται φίλοι, για να μπορέσεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, να το ξεγελάσεις και μετά να το χτυπήσεις ανελέητα μήπως και καταφέρεις να το διώξεις από το σπιτικό σου. Γιατί πολύ απλά ο καρκίνος θα σου μάθει να χαμογελάς, να εκτιμάς και να αγαπάς αληθινά»,καταλήγει.

Ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος. Ο Ντίνος Καρύδης όμως φαντάζει έτοιμος για τη μεγάλη μάχη. Φορά την πανοπλία της αγάπης και με τόλμη στέκεται απέναντι από τον αντίπαλο.

Δίπλα του εκτός από τους δικούς του ανθρώπους, χιλιάδες ακόμα άνθρωποι που επισκέπτονται το προφίλ του και του δίνουν κουράγιο. Κι εκείνος τους ευχαριστεί όλους και παίρνει δύναμη για τη συνέχεια.

star

Related

showbiz 5556979020398103860

Follow us


item