News-Piper

Adele: «Σάρωσε» και στα Brit Awards!

Η επιστροφή της Adele στα μουσικά πράγματα είναι κάτι παραπάνω από δυναμική μετά την πολύμηνη απουσία της και την εγχείρηση στις φωνητικ...


Η επιστροφή της Adele στα μουσικά πράγματα είναι κάτι παραπάνω από δυναμική μετά την πολύμηνη απουσία της και την εγχείρηση στις φωνητικές χορδές.

Η 23χρονη τραγουδίστρια από τη Βρετανία, αφού «σάρωσε» στα Grammys, είπε να κάνει το ίδιο ΚΑΙ στα Brit Awards, παραλαμβάνοντας το βραβείο της «Καλύτερης Γυναίκας Τραγουδίστριας» και του «Album της Χρονιάς».
Στο πρώτο βραβείο μάλιστα, «έβαλε κάτω» ονόματα όπως η τραγουδίστρια των «Florence&The Machine», η Jessie J, η Kate Bush, και η Laura Marling.

Η Adele, παρέλαβε το βραβείο της από την Kylie Minogue, ενώ ανεβαίνοντας στη σκηνή αστειεύτηκε, λέγοντας της πως «νιώθω σαν drag queen δίπλα σου. Φοράω τακούνια!» αστειευόμενη έτσι για την μεγάλη τους υψομετρική διαφορά.
Στη συνέχεια, πολύ συγκινημένη, είπε στους θαυμαστές της:

«Θεέ  μου! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Τρέμω! Όλοι σας με κάνετε να νιώθω ξεχωριστά, κάτι που κανείς δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα! Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Βρετανίδα!»

Ο άλλος μεγάλος νικητής της βραδιάς, ήταν ο Ed Sheeran, που παρέλαβε τα βραβεία του «Καλύτερου Άνδρα Ηθοποιού» και του «British Breakthrough Act».
Η τελετή των «Brit Awards» άνοιξε με τους Coldplay, με τον Chris Martin να δίνει μια καταπληκτική performance με την κιθάρα του.

Φυσικά, από το show δεν θα μπορούσε να λείπει η Rihanna που ανέβηκε στη σκηνή με κοντό σορτσάκι και«άναψε» φωτιές με τα προκλητικά της λικνίσματα.
Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην τιμηθεί και η Whitney Houston,στην μνήμη της οποίας προβλήθηκε ένα video με τις καλύτερες στιγμέςτου παρελθόντος της.

Αναλυτικά, οι νικητές είναι:

British Female Solo Artist : Adele

International Male Solo Artist: Bruno Mars

Critics´ Choice: Emeli Sande

Best British Single: One Direction, What makes You Beautiful

International Female Solo Artist: Rihanna

British Male Solo Artist: Ed Sheeran

British Group: Coldplay

Best International Group: Foo Fighters

British Breakthrough Act: Ed Sheeran

International Breakthrough Act: Lana Del Rey

Outstanding Contribution To Music: Blur

British Album of the Year: Adele

Follow us


item