News-Piper

Γιατί ο Φιλιππίδης και ο Μπουλάς αποκαλούνται... Brangelina;

Απίστευτα αστείες στιγμές κατέγραψε η κάμερα στα γυρίσματα της ταινίας «Μια Φορά Κι Ένα Μωρό», με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον...


Απίστευτα αστείες στιγμές κατέγραψε η κάμερα στα γυρίσματα της ταινίας «Μια Φορά Κι Ένα Μωρό», με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Σάκη Μπουλά, που παίζεται ήδη στους κινηματογράφους!

Στα backstage της ταινίας, που μετέδωσε το Mega, οι δύο ηθοποιοί δεν σταματούν να κάνουν πλάκα τόσο μεταξύ τους, όσο και στο συνεργείο. Μεταξύ άλλων, ο Μπουλάς μπαίνει σε άσχετη φάση στο πλάνο και ρωτάει... αν κάνουν ταινία, ενώ με τον Φιλιππίδη αποκαλούνται Angelina και Brand πό το ζεύγος Jolie - Pitt!

«Είναι μια γλυκιά ιστορία, με πολλή πλάκα», λέει για την ταινία ο Πέτρος Φιλιππίδης, «ρεαλιστική ταινία, σύγχρονη, με τύπους από την καθημερινότητα» την χαρακτηρίζει ο Σάκης Μπουλάς και ο σκηνοθέτης, Νίκος Ζαπατίνας, αναφέρει: «η ταινία έχει πιάσει πολλά από την κρίση στον τόπο μας και από το μωρό, την αγάπη που μπορεί να μας δώσει την αισιοδοξία για να περάσουμε τα δύσκολα».

Follow us


item