News-Piper

Σταμάτης Κόκοτας: «ζω με 1.000 ευρώ τον μήνα. Δεν με πειράζει!»

« Ζω πολύ ανθρώπινα και λαϊκά. Παίρνω 1.000 ευρώ τον μήνα αλλά δεν με πειράζει », λέει ο Σταμάτης Κόκοτας και μιλά για την επιστροφή του στ...


«Ζω πολύ ανθρώπινα και λαϊκά. Παίρνω 1.000 ευρώ τον μήνα αλλά δεν με πειράζει», λέει ο Σταμάτης Κόκοτας και μιλά για την επιστροφή του στα νυχτερινά μαγαζιά, τον γιό του, το πάθος του με τα αυτοκίνητα και τα άλογα αλλά και... τις απιστίες του!

Μιλώντας στο περιοδικό «People», ο λαϊκός τραγουδιστής δεν διστάζει να παραδεχθεί πως τα οικονομικά του δεν είναι όπως άλλων καλλιτεχνών, αλλά αυτό δεν τον αποτρέπει από το να ζει όπως επιθυμεί. «Έβγαλα τόσα ώστε να μπορώ σήμερα να είμαι καλά. Έμαθα να ζω και με τα λίγα και με τα πολλά», παραδέχεται και αποκαλύπτει πως βγάζει 1.000 ευρώ τον μήνα και εμφανίζεται σε ένα μαγαζί 250 ατόμων.
«Είναι γνωστό πως ο Κόκοτας είναι χουβαρντάς. Κοίταξα όλη την φτωχολογιά, τους αρρώστους, τους κακομοίρηδες... Πόσα εκατομμύρια την βραδιά μπορώ να πάρω; Αν θελήσω πολλά λεφτά, μπορώ να κάνω μια συναυλία στο εξωτερικό και να βγάλω 50.000 ευρώ», προσθέτει.

«Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν πιστός. Σε ορισμένα αισθηματάκια μου όμως ήμουν πολύ σωστός. Δεν άφηνα καμία πληγή στις γυναίκες», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και παραδέχεται την αγάπη του για τα άλογα και τα αυτοκίνητα.

Όπως λέει, τα άλογα ήταν ένα παιδικό παιχνίδι και δεν έχασε χρήματα από αυτό. «Αγόρασα ορισμένα, ασχολήθηκα για λίγο και σταμάτησα. Όπως ήρθε, έφυγε», λέει χαρακτηριστικά, ενώ για αυτοκίνητα αναφέρει: «είχα μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα. Αγωνίστηκα πολύ όμως διακρίθηκα. Πέρασε και αυτό όπως όλα τα ωραία. Η αγάπη μου για το τραγούδι ήταν μεγαλύτερη».
Ο Σταμάτης Κόκοτας δεν κρύβει το παράπονό του για τιςκλίκες, οι οποίες -όπως λέει- δεν επιτρέπουν στον γιό του, Δημήτρη, να είναι στο προσκήνιο. «Γιατί να μην αντιπροσωπεύσει αυτή τη στιγμή την Ελλάδα στην Eurovisionο Δημήτρης;», αναρωτιέται μεταξύ άλλων και τονίζει πως ο γιός του «παλεύει μόνος του συνέχεια».

Αναφερόμενος στο ατύχημα που είχε στις 19 Φεβρουαρίου επειδή πήγε να σβήσει την φωτιά που άναψε στο σπίτι του, λέει: «ευτυχώς είναι μια χαρά και πάλι το παιδί μου. Είχε νοσηλευτεί για 14 μέρες στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια αφού πήγε να σβήσει με τα χέρια την φωτιά».

«Ο χρόνος σίγουρα με φοβίζει γιατί ο χρόνος που περνάει γεννάει πολλούς φόβους», παραδέχεται ο Σταμάτης Κόκοτας και εξομολογείται πως φοβάται τον θάνατο, προσθέτοντας πως όσοι λένε ότι δεν τον φοβούνται απλά υπερβάλλουν!

star

Follow us


item