News-Piper

Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: Αυτό είναι τοπροσκλητήριο για τον γάμο τους

Τις προετοιμασίες για τον   γάμο   τους ξεκίνησαν η   Δούκισσα Νομικού   και ο   Δημήτρης Θεοδωρίδης , με το προσκλητήριό τους να κλέβει...

Τις προετοιμασίες για τον γάμο τους ξεκίνησαν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης
, με το προσκλητήριό τους να κλέβει τις εντυπώσεις!
Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από τρία χρόνια σχέσης και συγκατοίκησης. Ο επιχειρηματίας έκανε την πρόταση γάμου κατά την διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών τους στις Μαλδίβες, ενώ η παρουσιάστρια, σε μία τρυφερή ανάρτηση στο blog της, έγραψε, μεταξύ άλλων, πως «αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Ο άντρας μου. Το άλλο μου μισό. Λένε πως καταλαβαίνεις ότι είναι αυτός, από την αρχή. Συμφωνώ. Για κάποιο λόγο το ήξερα, το ένιωσα, όταν μου χαμογέλασε για πρώτη φορά».
Στο προσκλητήριο, που στάλθηκε μέσω e-mail, πρωταγωνιστεί ένα από τα τέσσερα σκυλιά τους, ο Hooch, τον οποίο μεγάλωσαν μαζί από κουτάβι και η Δούκισσα πόζαρε μαζί του για λογαριασμό του People, ενώ αναγράφονται τα ονόματά τους και η ημερομηνία που θα τελεστεί το μυστήριο, δηλαδή η 10η Ιουνίου.
Θυμίζουμε πως ο γάμος θα γίνει στο νησί όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, την Μύκονο, όπου η οικογένεια του επιχειρηματία διατηρεί εξοχικό και το ζευγάρι περνά αρκετές μέρες από τις καλοκαιρινές του διακοπές.


Related

showbiz 5306481925566344715

Follow us


item