News-Piper

Στην Εντατική η Βιργινία Λεούση-Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Μάχη για την ζωή της δίνει η γνωστή αστρολόγος   Βιργινία Λεούση , που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής ...

Μάχη για την ζωή της δίνει η γνωστή αστρολόγος Βιργινία Λεούση, που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, στο σπίτι της, όπου βρισκόταν με τον σύζυγό της, Μιχάλη Σεβαστό και ένα φιλικό τους πρόσωπο. Η αστρολόγος κατανάλωσε κοκτέιλ αναλγητικών σε συνδυασμό με την αντιβίωση που έπαιρνε για να υποχωρήσουν ο βήχας και τα συμπτώματα εξάντλησης της ίωσης που είχε.
Μέσα σε λίγη ώρα ένιωσε αδιαθεσία και δύσπνοια και λιποθύμησε. Ευτυχώς, η έγκαιρη επέμβαση του φιλικού προσώπου της, που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες κάνοντάς της τεχνικές καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, αποδείχθηκε σωτήρια.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η αστρολόγος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστικά. «Ζήσαμε ένα κακό όνειρο και αναμένουμε την ώρα που θα μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο», ανέφερε η καλή της φίλη, Ιωάννα Καρατόλου, στην εφημερίδα.

peoplegreece.com

Related

showbiz 3046244854358373594

Follow us


item