News-Piper

Χωρίζουν Kim Kardashian-Kanye West; Μάθετε τι συμβαίνει

Ένα απίστευτο σούσουρο ξέσπασε τις τελευταίες ώρες στην διεθνή showbiz, καθώς, λίγες ημέρες αφότου o Kanye West πήρε εξιτήριο από το νοσ...

Ένα απίστευτο σούσουρο ξέσπασε τις τελευταίες ώρες στην διεθνή showbiz, καθώς, λίγες ημέρες αφότου o Kanye West πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, η Kim Kardashian φέρεται να ζητάει διαζύγιο!

Μετά από περίπου δυόμιση χρόνια γάμου, η 36χρονη τηλεπερσόνα, σύμφωνα με το US Weekly, δεν είναι ευτυχισμένη και σκοπεύει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, μόλις ο ράπερ αναρρώσει πλήρως, ζητώντας την κηδεμονία των δύο παιδιών τους, North και Saint.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φήμες περί χωρισμού κάνουν τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της διάσημης οικογένειας. Μέσω του λογαριασμού του ριάλιτι  Keeping Up With The Kardashiansστο Twitter, τα επίμαχα δημοσιεύματα διαψεύστηκαν.
«Ηρεμήστε όλοι! Η Kim και ο Kanye ΔΕΝ χωρίζουν», αναφέρει το εν λόγω tweet, ενώ πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, μιλώντας στο People, τόνισε πως η τηλεπερσόνα δεν έχει σκοπό να χωρίσει, αλλά αγαπά τον σύζυγό της και στέκεται δίπλα του μετά και την περιπέτεια με την υγεία του.

Related

hot 7317545244321369668

Follow us


item