News-Piper

Η μεγάλη λαχτάρα του Γιάννη Βαρδή με τη μπέμπα του: «Πήγαμε στο νοσοκομείο στις 4 το πρωί»

Ο ερχομός ενός μωρού αλλάζει την ζωή, αλλά και την καθημερινότητα ενός ζευγαριού. Ωστόσο, ο   Γιάννης Βαρδής   και η   Νατάσσα   Σκαφιδά ,...

Ο ερχομός ενός μωρού αλλάζει την ζωή, αλλά και την καθημερινότητα ενός ζευγαριού. Ωστόσο, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσσα Σκαφιδά, 7 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους, Κατερίνας, έχουν ήδη βρει τις ισορροπίες τους.

«Σίγουρα, τα ωράριά μας έχουν αλλάξει κατά πολύ. Στην αρχή σχεδόν δεν κοιμόμασταν. Ειδικά οι πρώτοι μήνες ήταν ζόρικοι. Μην ξεχνάς πως δεν γεννιέσαι γονιός. Συνέχεια μαθαίνεις και από το ίδιο το παιδί και τις αντιδράσεις του παίρνεις καθημερινά χρήσιμες πληροφορίες. Δεν σου κρύβω πως μας έχει τύχει να κλαίει ασταμάτητα το μωρό, να έχουμε κάνει τα πάντα για να την ηρεμήσουμε κι εκείνη να μην σταματά. Όλο αυτό μας τρόμαξε και την πήγαμε στο νοσοκομείο», αποκαλύπτει ο Γιάννης. «Φτάσαμε στο νοσοκομείο στις 4 το πρωί και οι γιατροί μας είπαν πως είχε οισοφαγική παλινδρόμηση. Το κλάμα της ήταν διαφορετικό από αυτό που μας είχε συνηθίσει», συμπληρώνει η Νατάσσα. Παρόλα αυτά και οι δυο έχουν μπει στο πετσί του νέου τους ρόλου.
Ο Γιάννης είναι από τους «ενεργούς» μπαμπάδες. Από εκείνους, δηλαδή, που θα πλύνουν, θα ταΐσουν και θα κοιμίσουν το μωρό. «Από την πρώτη μέρα που ήρθαμε με το μωρό στο σπίτι, έκανε τα πάντα, με βοηθούσε πολύ ουσιαστικά», λέει η Νατάσσα. «Τελευταία ομολογώ πως δεν βοηθώ πάρα πολύ. Ειδικά στην αλλαγή της πάνας, τώρα που η μικρή τρώει πια αλεσμένες τροφές, θέλω μάσκα για να την αλλάξω!», λέει γελώντας στο People ο μπαμπάς Γιάννης.
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People

Related

showbiz 1879406264454002935

Follow us


item