News-Piper

Πέτρος Κωστόπουλος: Το σχόλιο για τον χωρισμό Σκορδά-Λιάγκα

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε να κάνει ένα σχόλιο για τον χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά. Μά...

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε να κάνει ένα σχόλιο για τον χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά. Μάλιστα αυτό έγινε και στην έναρξη της χθεσινής εκπομπής του, πριν υποδεχτεί τον πρώτο καλεσμένο του.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκίνησε το Βράδυ του και απηύθυνε ερώτηση στο κοινό του. «Θέλει κανένας να χωρίσει από εσάς;», ανέφερε.
Χειροποιητα κοσμηματα

Στη συνέχεια εξήγησε τι ήθελε να πει, χωρίς να μπορεί να κρύψει το γέλιο του. «Ο καλύτερος τρόπος να χωρίσεις είναι η τηλεόραση. Δηλαδή είσαι μία χαρά ζευγάρι και πας να κάνεις τηλεόραση πρωινό. Την κάθισες τη βάρκα. Πάω εγώ με τη Μπαλατσινού… πάρ’τον κάτω», είπε φέρνοντας και το παράδειγμα του πιο πρόσφατου χωρισμού.
Μάλιστα φρόντισε να συνεχίσει με χιούμορ. «Ξέρετε γιατί έφυγαν οι άλλοι από το Mega νωρίς;», είπε για το Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά. «Για να μην χωρίσουν, ενώ η Ντορέττα είναι χωρισμένη», συμπλήρωσε.
Για το τέλος κράτησε το καλύτερο, επισημαίνοντας: «Λέω λοιπόν στην Καραβάτου και στον Κρατερό να προσέχουν για δεύτερη χρονιά. Μην την κάνουν».

Related

skorda 4340936239181626996

Follow us


item