News-Piper

To One Salonica έγινε...ροζ!!!

To One Salonica έγινε...ροζ!!!!

To One Salonica έγινε...ροζ!!!!
Το γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης φωταγωγήθηκε χτες το βράδυ και έγινε ροζ στα πλαίσια του  μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού...
Συμμετέχοντας στον μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού, το One Salonica ενώνει δυνάμεις με το ‘’Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης’’ και διοργανώνει δράσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση μέσω της μόδας & της ψυχαγωγίας.
Από τη 1 έως και τις 9 Οκτωβρίου, το ONE SALONICA γίνεται ροζ !!!                                      Με φωταγωγημένη ροζ την είσοδό του, με θεματικές ροζ βιτρίνες και με χιλιάδες ροζ μπαλόνια, το ONESALONICA ετοίμασε για τους επισκέπτες του δράσεις και happenings που έχουν στόχο να μεταδώσουν ένα μήνυμα ζωής, δύναμης, χαράς και ενέργειας αλλά και την πεποίθηση πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί αν διαγνωστεί έγκαιρα. Αναλυτικά οι δράσεις είναι:
Χειροποίητα κοσμήματα
1. Φωταγώγηση του One Salonica με ροζ χρώμα την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου (έγινε)
2. Party in Pink
Σάββατο 1 Oκτωβρίου στις 14:00
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 18:30
Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 18:30
Ένα interactive show με την Εύη Σιαμαντά και την χορευτική ομάδα του Ντάνι Λαδόπουλου, που επιστρατεύει τη μουσική, το χορό και το τραγούδι ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Pink dj set από τον Γιώργο Τσακιρόπουλο.
Ροζ κεράσματα-έκπληξη από την Bubbletale!
3. Pink Fashion Show  
Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 14:00
Η μόδα και το στυλ πλημμυρίζουν ένα catwalk ελπίδας και δύναμης, σε ένα ιδιαίτερο fashion show στο level 2 του ONE SALONICA. Κοινό στοιχείο των outfits οι ροζ λεπτομέρειες!
Με την συμμετοχή των brands: ADMIRAL, AMERICAN STARS, BODYTALK, BSB, CAMEL ACTIVE, EDWARD, HUGO BOSS, LYNNE, MINERVA, MY TIFFANY, OJO SUNGLASSES, PUMA, SEIDENSTICKERSTAFF JEANS, SPORTS ARENA, TOI & MOI, TOMMY HILFIGER, TSAKIRIS MALLAS
Make-up από την Benefit Cosmetics & τα Sephora
Hair Styling από τον NestorYannakis
Παρουσιάζει η Σοφία Τουντούρη 
*Σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, από 1 έως 9 Οκτωβρίου, εθελόντριες από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού‘’Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης’’ θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό και θα προσκαλούν τους επισκέπτες να γράψουν την δική τους ευχή ελπίδας στο τεράστιο PINK RIBBON!
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 94,5, ΕΡΩΤΙΚΟΣ 94,8, ΝΕΧΤ 96,1, THESSNEWS




Related

thessaloniki 1788304706791403857

Follow us


item