News-Piper

Διαζύγιο βόμβα:ΧωρίζουνBrad Pitt-Angelina Jolie

Brad Pitt  και  Angelina Jolie  δίνουν τέλος στον γάμο τους! Η σχέση τους που ξεκίνησε το 2005 τελειώνει άδοξα όπως αναφέρουν τα σημεριν...

Brad Pitt και Angelina Jolie δίνουν τέλος στον γάμο τους! Η σχέση τους που ξεκίνησε το 2005 τελειώνει άδοξα όπως αναφέρουν τα σημερινά δημοσιεύματα.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2014 φαίνεται πως δεν άντεξε περισσότερο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του έγγυρου ιστότοπου TMZ, η Jolie συμπλήρωσε επίσημα αίτηση διαζυγίου την Δευτέρα.
Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή ηθοποιός ζητά την πλήρη επιμέλεια και των 6 παιδιών τους. Ζητά από τον δικαστή μάλιστα να δώσει στον Brad Pitt δυνατότητα να επισκέπτεται τα παιδιά του, χωρίς όμως να υπάρχει έννομη επιμέλεια. Η Jolie εκπροσωπείται από την Laura Wasser, και δεν ζητά διατροφή, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ακριβής ημερομηνία του χωρισμού τους ήταν η 15η Σεπτεμβρίου του 2016.

jolie-pitt-diaugio
Σε ότι αφορά την αιτία του διαζυγίου, πολλά μέσα αναφέρουν πως υπήρξε τρίτο πρόσωπο το τελευταίο διάστημα στον γάμο τους. Το inquisitr.com αποκαλύπτει πως πρόκειται για την συμπρωταγωνίστρια του γοητευτικού Pitt στην ταινία Allied, η οποία δεν είναι άλλη από την Marion Cotillard!
Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Γαλλίδα ηθοποιός ήταν το “κερασάκι στην τούρτα” στα προβλήματα που ήδη είχε το ζευγάρι. Άλλα δημοσιεύματα θέλουν την σχέση του ζευγαριού να βρίσκεται σε κρίση, το διάστημα που βρίσκονταν στο σπίτι τους στην Γαλλία, εξαιτίας των συναναστραφών Pitt-Cotillard.
Τα δημοσιεύματα θέλουν την Jolie να υποφέρει από έντονες κρίσεις ζήλειας για τις σχέσεις του συζύγου της τόσο με την Cotillard όσο και με τη δεύτερη συμπρωταγωνίστριά του, Lizzy Caplan.

peoplegreece.com

Related

hot 3714402440175826441

Follow us


item