News-Piper

Έκπληξη! Ακόμα ένα πρόσωπο στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Πρω1νό

Η μεγάλη πρεμιέρα πλησιάζει για τη Φαίη Σκορδά τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 10:00. Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά θα πει μόνη της «καλημέ...

Η μεγάλη πρεμιέρα πλησιάζει για τη Φαίη Σκορδά τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 10:00. Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά θα πει μόνη της «καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό και μαζί με την παρέα της θα μας κρατάνε καθημερινά συντροφιά για περίπου τρεις ώρες.

Κι ενώ πιστεύαμε πως η ομάδα του Πρω1νού έχει κλείσει με τους Λίτσα Πατέρα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Σάσα Σταμάτη, Στέφανο Κωνσταντινίδη, Θέμη Γεωργαντά, Μαντώ Γαστεράτου και Τζένη Μελιτάσήμερα το μεσημέρι έγινε η ανατροπή.
Ακόμα ένα πρόσωπο προστέθηκε στην παρέα της Φαίης Σκορδά ο οποίος φέρνει αέρα ενημέρωσης. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό.
Πρόκειται μάλιστα για μια ξαφνική και εσωτερική μεταγραφή αφού ο εν λόγω δημοσιογράφος εργαζόταν πολλά χρόνια και με μεγάλη επιτυχία στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ενώ τώρα καλείται να δώσει εξετάσεις και στην ψυχαγωγία και μάλιστα σε μια από τις δυνατές εκπομπές του σταθμού.

peoplegreece.com

Related

skorda 7767799219380728419

Follow us


item